® Düşsel Sıçıntılar ®

Konu sahibi son olarak 1280 gün önce görüldü
halay başı olcm ben, kavalda kaşk kırcm oynamm herlde bn ya kocyı buldm da havası kaldı =))))) çürk ayvayı gümş suyuna batrr getrrsin sen =)))

Kadın başına 20 abaza düşüyor ülkemizde :D.
Her bireyin alıcısı var elbet memlekette.
Senide evinde isteyecekler o tuzlu kahveyi yapacaksın :D.

Kadın başına 20 abaza düşüyor ülkemizde :D.
Her bireyin alıcısı var elbet memlekette.
Senide evinde isteyecekler o tuzlu kahveyi yapacaksın :D.

düşr düşmesne de ben de ağaç deilm ki dibime düşen düşsün halihazrda bkleynlr alsnlr pyına düşeni =))) elbtte vr da bn bakmyorm işte cama da yazcm alıcı verici bulnmamktdr frekans ayarı ypılr die =)) tzlu kahve içenlr 1 sene zor dyanyo boşanyo yalan yani o muhbbt =))

düşr düşmesne de ben de ağaç deilm ki dibime düşen düşsün halihazrda bkleynlr alsnlr pyına düşeni =))) elbtte vr da bn bakmyorm işte cama da yazcm alıcı verici bulnmamktdr frekans ayarı ypılr die =)) tzlu kahve içenlr 1 sene zor dyanyo boşanyo yalan yani o muhbbt =))

Çevren kadar evlenme riskin artıyor sonrasında evlenme isteğinle bu riski arttırıyorsun ama risk herzaman var hacı :D.
Tuzlu kahve gerçekleri gösterir dayanıklılığı ölçer :D.

Çevren kadar evlenme riskin artıyor sonrasında evlenme isteğinle bu riski arttırıyorsun ama risk herzaman var hacı :D.
Tuzlu kahve gerçekleri gösterir dayanıklılığı ölçer :D.

her ynım risk olsa nolck benm bi istğm olmdktan snra =)) işte o daynıklılğın abisi ebem zamnndaymş =)

2E7jnN.jpg

Bunları insan görecek insan internetimin tüm kotası sayende bitti mutlu musun.. .d

Geri