® Düşsel Sıçıntılar ®

Konu sahibi son olarak 1271 gün önce görüldü
Bacım, yazıların okunmuyor bacım. KIRK KEZ DEĞİŞTİRDİM YAZIYI, Bİ TÜRLÜ BÜYÜK HARFLE YAZAMADIM YA. TEPKİMİ DİLE GETİREMİYORUM Bİ TÜRLÜ.

BWwbbhkCYAAZI4Y.jpg

tumblr_static_2agw3l22mwpwgg4swg808sk4g.jpg

THE SECRET: Başına gelecek bir şeyi düşünce gücü ile yapma durumu

HA SECTER: Düşündüğün şeyin başına gelmesi durumu

tumblr_n2zqheHHxs1rdyi75o1_1280.jpg

Sonunda EYVAH diyeceğin şeylere, başında EYVALLAH deme.

Pişman ol fakat PiŞMAN ÖLME!

tumblr_li9dpushqz1qg277xo1_500_large.jpg

Beni bir ben bilirim bir de yaradan

Bana bir ben lazımım bir de beni anlayan...

tumblr_ml5ng0anye1s7os60o1_5001.jpg

Melek yüzlü kahpe dünya, bir sülük misali hayallerimizi sömürüyor dudaklarıyla, oral seks süsü vererek...Taaki posamız çıkana kadar...Sanırsın zevkten ölüyoruz...!

tumblr_n8idt97izD1qlq9poo5_500.jpg

Ömrünü tamamlamış olmasına rağmen, ölmemek için direnen bir kelebeğin kanatlarını koparmaya çalışmak gibi, sizin dostluk dediğiniz şey...

turkish_raki_and_camel_by_aydinkk-d3b2er0.jpg

Kadehteki o beyaz rakı sadece geçici renk körlüğüne neden olur, aslında ömrümüzün siyahları her zaman siyahtır...

Ve tek renklenen kafamızdır...

tumblr_mb14rs11CI1qlldyb.jpg

Ocakta demlenmeye bırakılan bir çaydanlığa imrenir gibi, demlenmiş bir mutluluğa imrenenlerdenim...

Ama henüz içi kireç bağlamadığı için, sadece imrenmekle kalan...

tumblr_ludgyqiSPW1qgesbso1_500_large.jpg

İşitme engelli olmayı isterdim; beni kıran, üzen sözleri duymamak için,
Görme engelli olmayı isterdim; mutluluğu yakalayanları görüp iç geçirmemek için,
Kalpsiz olmayı isterdim; sevmemek, sevipde acısını çekmemek...

En Önemliside; ne kadar ayakta dimdik durmaya, sağlam gözükmeye çalışsamda engelli olma isteğine engel olabilecek sağlam, dinç, mutlu bir ruha sahip olmak isterdim.

Doğarken sorulmadı, bir sigara daha yakıp mecburen yaşamaya devam....

gunler_gecmiyor.jpg

These are the days it never rains but it pours...

tumblr_ngy2191ixK1sk8c3qo1_500.gif

Elimden cuğarayı, cebimden paketi, kendimden de bu uğursuz alışkanlığı atmak isterdim....

Napalım? İçelim gardaşşşşşş

[YOUTUBE]VJr6OuX6dhM[/YOUTUBE]

Foruma gelip paylaşılanları okuyup bilgi ediniyosan, gülüp eğleniyorsan, duygulanıyorsan vb sende birşeyler paylaşarak bu konuda diğer üyeleri doyurmalısın.

Forumun amacı eğlenirken bilgi edinmek ya da merak ettiğin bir konuda forumda araştırma içinde olmak. Sadece forumda oyun oynayarak, anket cvplayarak ya da ona buna sataşma babında yorum yaparak (konuyla alakalı duygu, düşünde, fikirlerinizi beyan ettiğiniz yorumlar hariç!).

Yaptığın sataşmalara dayanarak bari birkaç bişeyde sende paylaşsanda, bende vay babasını ettiği laf kadarda paylaşımda bulunuyo desem. Beni böyle utandırsa..

Son Olarak diyorum ki dediklerinde haklı çıkmak istiyorsan paylaştığın kadar konuş..!

İşini bilmedik çavuşlar döner döner yorumlara kafa yorar

Geri