R&D - Umut ve Ölüm - “Düş”

Konu sahibi son olarak 153 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rüzgar: Musallaya yatırılmış hüznüm var bu gece.
Ağzımın içine pamuk tikayan karanlık bir dünya, küfürlerimi yutmam için edilen dualar..
ve tavanda asılı kalan yüzün.

Hira: 37. Haftasında gelmeden doğmak isteyen umudum var bu gece.
Beni telkin eden bir dostun sesi kulaklarımda, acılarımı dindirecek narkozun hazırlıklarıyla birleşti bu gece.
Ve müjdeli haberi bekleyen sen varsın bir de uzaklarda.

Rüzgar: Şurada, bir el yosmasının oyaladığı kadar uzakta duruyorsun.
Bir adım atsan, yuvasından fırlamış olacaktı gözlerim.
Belki biraz ölüm yorgunluğu belki de bekledikçe gelmeyenin attığı zafer naraları.
Sevgilim sen; müjdeli haberin ulaştığı evde, mutluluktan düşük geçiren tutunamadığım çocukluğumsun.

Hira: Bu sefer tutun, vazgeçme diye gönderilen bir çocukluğum ben belki de... Biraz ürkek, biraz cesur, biraz sabırlı, biraz da disiplinli ol diye. Benimle büyü diye...
Elini uzatsan, yanı başında olduğumu farkedeceksin ama o yorgun ellerin bende olmak yerine, hep kapıda.

Rüzgar: Anlamını bilmediğim şarkılar şakırdıyor ücramda. “Çawen te sterka mine” diyor yankılanırcasına. Bu cihan harbinden sonra, zahiyat tespiti yapılırken, soluna kurban gitmiş yazıyordu raporlarında! Lütfen gel, morga kaldırılmadı henüz can kırıklarım! dudağından fırlamış, başkasında sabahlamış silik gülüşünü al da gel! Lütfen sen de gel tespit et hasarı enkazın altında kalan kalbimin. Kaç y’anından kesik yemiş doğru söyle!

Hira: Anlamını birlikte öğreniriz şakırdayan şarkıların. İstersen ilk bununla başlayalım... “Gözlerin yıldızımdır” diye yankılansın kulaklarında. Soluna kurban gitti değil de, yârin uğrana ömrüne ömür, gülüşüne samimiyet kattı desinler raporlarında!
Ben gülüşümü arkamda bırakırsam bir adım dahi atamam, sevgili. Düşlerinin düşlerimiz olarak değişmesi gerektiğidir tespiti!

Rüzgar: Şeytanın kulaklarını kestiği, şaşalı kahkahalarından, tüm izlerini bana bağışladığı bir cinayetsin tenimde.. Düşün, nerelisin sorusuna verilen cevabın yorgunluğundayım artık. Ondayım, onun kalbindeki sıratın köprüsündeyim diyemiyorum.. Aşağısı kötülük, aşağısı uçurum, aşağısı korku diyemiyorum.. Dibe vurmak nedir bilmem ama; en derinine düştüm çıkamıyorum. Sana tutunmaya kalktığım yerden vuruluyorum kör bir kurşunla, Allah’ım bu ne acı diyemiyorum.. Unutulmuşluğun arefesinde, bayram sabahlarına mutlu uyanamıyorum.
Ya al kendini gel!
Ya da bize sırt çeviren şu kalbini al git cehennemimden.
Kendi kendine kaynamalı kalbim, kendi kendine yanmalı..

Hira:
“Biz” derken kendi kendine miydi kalbin?
“Sevgili” derken, sıratın altından çiçek kokularımı yükseliyordu?
Yapma, lütfen... Ben de çok zinde değilim artık. Senin yorgun kalbin, benim yaşlı kalbimle bir gölgede dinlenmek istiyor. Hepsi bu; kalbin kalbimde huzur ve sevgi bulmak istiyor. Git diyerek, dipten çıkamıyorum diyerek daha çok yaşlandırma kalbimi.
Hani çocukluğundum ben senin? Çocukluğun kalbi yaşlandırılmaz, kıyılmaz ki; çocukluğun kalbinde ürkeklik, utanç, bencillik, mutluluk, umut ve inanç var çünkü.

Rüzgar: Bu gece ansızın bastın operasyon düğmesine..
Gözlerinden, kalbime doğru balistik ‘acı’ denemeleri..
Sevgilim, masada kazanmadım ki ben bu aşkı!
Ellerimle, kalbimle, ölüler biriktirdiğim coğrafyamın üzerinde açan çiçekler ile büyüttüm.
Artık “hep kalanlar susabilir” içimde..
Onursuz bir aşk için, barış antlaşması ne haddine!

Hira: Acı denemeleri, acı denemeleri...
Onursuz bir aşk...
Gözlerimden kalbine umut bombaları atılsın isterdim oysa. Benim umudum sana acı olmuş, insafsızca.
Onurunu ispatlayıncaya kadar ateşkes imzalayalım oluru varsa.
Ben haddimi sevgilin olmaktan alıyordum, sorgusuzca.

Rüzgar: Ya benliğimi çürütürse varlığın? Hep yalnızlıktan olacak değil ya! Şurada, şuramda duruşundan yaralarsan beni!
Ansızın bastıran yağmur gibi, tüm şehrimi sel bassa! ve usulca akarsan solumdan?
Bilmediğim sokakların boşluğuna, kanalizasyondaki hengamenin ortasında bırakırsan beni?
Bu ne aldanış sevgili..
Umutsuzluğun bini bir para!
Korkuyor işte kalbim!
Varlığını dövecek kadar gözü dönmüş haldeyim, eteklerine dolansam, düşecek gibi duruyorum, sussam avaz avaz sussam! sessizliğin içinde boğulacak gibiyim..
“İyi aşklar dile bize, ağzından çıkanlar kesmezmiş şiirlerimi

Hira: “Kendinden daha fazla düşündüğün biri olması, insan için kurtarıcıdır” diye okumuştum geçenlerde...
Kendinden daha fazla düşündüğün olayım, kendimden daha fazla düşündüğüm ol sevgili... İkimiz de, biz de kurtulalım...
Hala korkuyorsa kalbin, sessiz sessiz benimle birlikte fısılda
“K****A K****M”

İki farklı tarz...
Biz bayağı keyif aldık yazarken, umarım sizlerde alırsınız.
Keyifli okumalar..
Not: yazım hataları için kusura bakmayın. Acele ettiğimiz için bazı kelimeleri doğru kullanmamakla beraber sık sık kullandığımız (tekrar ettiğimiz) oldu, mazur görünüz...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Evet evet, çok keyifli geçti.
Karanlıkla aydınlığın çatışması gibi, insan gibi.
Kalemine, yüreğine sağlık Rüzgar.
Teşekkür ederim.

Ben beğendim. Ikinizin yazdıklarını ayrı ayri çok severim ama bu şekilde nasıl olacağını düşünmemiştim. Emeklerinize sağlık.
Rüzgar beyle bir mani atışması yapacaktık onu yazamayip normalde döktürmesi Peki!!

Evet evet, çok keyifli geçti.
Karanlıkla aydınlığın çatışması gibi, insan gibi.
Kalemine, yüreğine sağlık Rüzgar.
Teşekkür ederim.

Öfke ile umudun buluşması gibi bir şey oldu veya sizin tabiriniz ile karanlik ile aydinligin. Fakat en önemlisi güzel oldu..
Ben teşekkür ediyorum, gerçekten..

Ben beğendim. Ikinizin yazdıklarını ayrı ayri çok severim ama bu şekilde nasıl olacağını düşünmemiştim. Emeklerinize sağlık.
Rüzgar beyle bir mani atışması yapacaktık onu yazamayip normalde döktürmesi Peki!!

Hanimefendi ben sözümün arkasındayım lakin beni birakip gittiğiniz yere uğramadığınız için denk gelme ihtimalimiz yok maalesef!
Cümlelerim hala yalın, gelmenizi bekliyorlar.
Teşekkürler en güzelinden.

Hanimefendi ben sözümün arkasındayım lakin beni birakip gittiğiniz yere uğramadığınız için denk gelme ihtimalimiz yok maalesef!
Cümlelerim hala yalın, gelmenizi bekliyorlar.
Teşekkürler en güzelinden.

Kanala gireceğim bugün büyük ihtimal.
O zaman hiçbir bahane kabul etmeyeceğim.
Güzel konunuzu dağıtmayayım ben,işin şakası bir yana gerçekten çok beğendim.

Canım Hira, sevgili rüzgar bey
Ne güzel tirat olmus :) çok hoşsunuz.
Çok begendim, devamını sabırsızlıkla bekleyeceğim.
Okurken çok keyif alarak okudum.
En güzel tebessümü buraya bırakıyorum:)
Seviliyorsunuz.

Son düzenleme:

Çok teşekkürler, Aze. Nasıl bir şey çıkacak acaba diye merakla yazıp, bitip yayınladıktan sonra bütün olarak okuduk :)
Atışmanızı şimdiden çok merak ettim. Rüzgarı yakaladığınızda bakalım ne çıkacak ortaya. Kafamda keskin bir rüzgar oluştu... Hadi hayırlısı :biggrin:

Canım Hira, sevgili rüzgar bey
Ne güzel tirat olmus :) çok hoşunuz.
Çok begendim, devamını sabırsızlıkla bekleyeceğim.
Okurken çok keyif alarak okudum.
En güzel tebessümü buraya bırakıyorum:)
Seviliyorsunuz.

Kuzuuum velevki... en çok benim yazdığım kısımlardan zevk aldığını umarak :kıskanandostemojisi: devamını getiririz umarım :biggrin:
Tebessümünden öperim kadın.
Biz de seni seviyoruz.

Mani mani seni seviyorum yani diye yazıp kaçarım muhtemelen. Yinede Aze’ye güveniyorum bunu beni de katarak başaracağına inanıyorum!
velevki hanım eksik olmayın güzel sözleriniz için lakin üzülerek belirtmek isterim ki devamı olmayacak, muhtemelen olmayacak. Ben bir kararsız kaldım gibi geldi şu an, düşüneceğiz..
Hira hanım Ben kendimden korkuyorum şu an.. Kaçacak yer bakıyorum!

• Beğen
Tepkiler: Aze
Mani mani seni seviyorum yani diye yazıp kaçarım muhtemelen. Yinede Aze’ye güveniyorum bunu beni de katarak başaracağına inanıyorum!
velevki hanım eksik olmayın güzel sözleriniz için lakin üzülerek belirtmek isterim ki devamı olmayacak, muhtemelen olmayacak. Ben bir kararsız kaldım gibi geldi şu an, düşüneceğiz..
Hira hanım Ben kendimden korkuyorum şu an.. Kaçacak yer bakıyorum!

Sevgili Rüzgar, yavaş kaçın!
Nereye kaciyorsunuz?
Bizi bu güzel duygulara şahit olmaktan mahrum bırakmayın lütfen!
Yanmalısınız, yazmalısınız
Devamını bekliyor olacağım.
Saygılarımla

Çok haklısınız.. Yanarken yazabilen tek bedevi ben olduğum için, şu evrenin neresine gidersem gideyim, başımı bir ‘yangına’ koyma kabiliyetinde olacağım.
Rica ediyorum, beni daha fazla törpülemeyin hemen yeni bir senaryo ile karşınıza çıkabilirim.
Ama korkuyorum şu an hem kendimden hem de senaryodaki rolümden!
Düşüneceğiz velevki hanım, sabırla bekleyiniz!

Kuzuuum velevki... en çok benim yazdığım kısımlardan zevk aldığını umarak :kıskanandostemojisi: devamını getiririz umarım
Tebessümünden öperim kadın.
Biz de seni seviyoruz.

Hiracigim, eğlendiğim kısımları bizzat sesli anlatacağım sana:)
(kadın da kıskandı)
Ben de hunharca öpüyorum kalbimden.
Siz de seviliyorsunuz

Son düzenleme:
velevki’nin sözleri benim için emir telakki eder.
Kaçabileceğiniz yerler tutuldu Rüzgar.
Birazcık, sakince, düşünelim bakalım.

Tebessüm ettim sadece. Emeğinize sağlık. Bazen herşey çok basit gelir.

Not: Öfkem daha üstün. Anlayana..(: Böyle bastıramazsın.

Güzelsiniz hanımlar.. eksik olmayın..

Sana da teşekkür ederim Bahtiyar ancak burada 3. ve belirsiz şahıs kullanmanı anlayamadım. Eğer bir problem var ise, paylaşmak istiyorsan PM sana daima açıktır kardeşliğinden ötürü bunu söylememe gerek dahi olmadığını düşünüyorum.
Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri