Puff Diddy davası

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
P. Diddy davası: Bin şişe bebek yağına dair iddia yalanlandı

Gerçek ismi Sean Combs olan Diddy'ye, 16 Eylül'de New York'ta seks ticareti, haraç toplama ve fuhuşa aracılık suçlarından dava açılmıştı.

İddianamede Diddy'nin evinde "karmaşık cinsel performanslar" diye tarif edilen 'Freak Offs' organizasyonları düzenlediği ve Miami, Florida ve Kaliforniya'nın Los Angeles kentindeki konutlarında bin şişe bebek yağı ve kayganlaştırıcı tuttuğu yer alıyordu.

"Freak Off malzemeleri" diye nitelenen bebek yağı ve kayganlaştırıcılar, Mart 2024'te, evlerinde yapılan aramalarda ele geçirilmişti.

Diddy'nin avukatı Marc Agnifilo, müvekkilinin iddianamesi resmen açıklandıktan sonra TMZ'ye konuşarak "bebek yağının konuyla bağlantısını tam olarak anlayamadığını" söylemiş ve eklemişti:

Niye bin tanesine ihtiyaç duysun? Bir şişe bebek yağı uzun süre dayanıyor. Bin şişeye neden ihtiyaç duyabileceğini bilmiyorum.

Agnifilo "Büyük bir evi var, toptan alışveriş yapıyor" diyerek devam etmişti.

Sanırım Diddy'nin her evinin yakınında Costco var. Bir Costco'nun otoparkında oturup insanların oradan neler alarak çıktığını gördünüz mü hiç?

Ancak Costco'nun bir sözcüsü daha sonra TMZ'ye, toptancının ABD şubelerinde bebek yağı satışı yapmadığını ve stoğu olmadığını söyledi.

Costco'nun internet sitesinde "bebek yağı" diye aratıldığında yalnızca bebek bezi, ıslak mendil, temizleme jeli, süt tozu, araba koltukları, yiyecek ve mobilya çıkıyor.

TMZ, gösterime giren The Downfall of Diddy: The Indictment isimli belgeseli için Agnifilo'yla konuşmuştu.

54 yaşındaki rapçi, aylardır cinsel saldırı ve istismar suçlamalarıyla karşı karşıya. Bu sene CNN, 2016'dan Diddy'nin eski kız arkadaşı Cassie Ventura'yı ittiği, tuttuğu ve tekmelediği anların daha önce görülmemiş kayıtlarını yayımlamıştı.

Diddy, görüntüler paylaşıldıktan birkaç gün sonra Instagram'ında, eylemleri için özür dilediği bir açıklama yapmıştı.

Diddy "O videodaki davranışım kabul edilemezdi. Videodaki eylemlerim için tüm sorumluluğu üstleniyorum" yazmıştı.

Bunu yaptığımda iğrenmiştim. Şu an da iğreniyorum. Profesyonel destek aldım.

Diddy "Terapiye, rehabilitasyona gitmeye başladım. Tanrıdan merhamet ve af dilemek zorunda kaldım. Çok özür dilerim" diye devam etmişti.

Ancak her gün daha iyi biri olmaya kararlıyım. Beni bağışlamanızı beklemiyorum. Gerçekten üzgünüm.

Diddy'nin bir sonraki duruşmasının 9 Ekim'de yapılması planlanıyor.

Kaynak

1326966-10691945.jpg

P Diddy konusu acilmamis daha forumda. Acin da dedikodunun dibine vuralim bugun. Neler olmus oyle wuuu. Uzuldum ama Justin Bieber'a.

Konuyu takip edemiyorum ancak senin için açtım.:)

• Öpücük
Tepkiler: W
Justin bieber ne alaka onu anlamadim
Ayrıca bebek yağı yada başka bisey stoklayabilir takılacaklari en basit şeye takılmışlar

epstein davasıyla alakalı bir belgesel izlemiştim ve kanım donmuştu. neredeyse birebir aynı, aynı derecede korkunç. çocuklar, kadınlar, şantajla susturulan, mağdur edilen birçok kişi... epstein pisliğini cezasını çekmesine fırsat kalmadan öldürdüler; her ne kadar intihar ettiği söylense de. umarım bu sefer öyle olmaz ve işin içindeki herkes gün yüzüne çıkar, cezasını çeker.

p.s.: twitterda hollywood yüzleri isimli hesabı takip ediyorum nilü.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ayrıca bebek yağı yada başka bisey stoklayabilir takılacaklari en basit şeye takılmışlar
Bu adam bolca parti duzenliyor, misafirleri hep unlu kisiler, hepsinin icecegine uyusturucu koyuyor ve gecenin sonunda uygunsuz goruntulerini cekiyor, yani bu partiye gelipte goruntusu olmayan yok. Toplu tecavuzden cocuk tecavuzune bir suru olaydan bahsediliyor. Justin ise zengin adamlara peskes cekiliyor daha 13 yaslarinda, bu sekilde de servetine servet kattigi soyleniliyor bu adamin. Justinin uyusturucuya bulasmasi vs hepsi bu yuzden. Isin ozu butun unluler santajla isler yapmak zorunda birakiliyor, bu olaya katilmayanlara da iftiralarla karalamaya gidiliyor. Ta ki bu adamin kiz arkadasi adami sikayet edene kadar. Sikayetten sonra herkes etegindeki taslari dokmeye basliyor. Kisaca ozetlemem gerekirse boyle.

epstein davasıyla alakalı bir belgesel izlemiştim ve kanım donmuştu. neredeyse birebir aynı, aynı derecede korkunç. çocuklar, kadınlar, şantajla susturulan, mağdur edilen birçok kişi... epstein pisliğini cezasını çekmesine fırsat kalmadan öldürdüler; her ne kadar intihar ettiği söylense de. umarım bu sefer öyle olmaz ve işin içindeki herkes gün yüzüne çıkar, cezasını çeker.

p.s.: twitterda hollywood yüzleri isimle hesabı takip ediyorum nilü.
bakim ben de merak ettim

Ünlü olmanın bedeli dedikleri bu olamaz, korkunç şeyler ve cezası ne ise çeksin. Bazı şarkılarını severdim, bir daha asla dinlemem.

Bu adam bolca parti duzenliyor, misafirleri hep unlu kisiler, hepsinin icecegine uyusturucu koyuyor ve gecenin sonunda uygunsuz goruntulerini cekiyor, yani bu partiye gelipte goruntusu olmayan yok. Toplu tecavuzden cocuk tecavuzune bir suru olaydan bahsediliyor. Justin ise zengin adamlara peskes cekiliyor daha 13 yaslarinda, bu sekilde de servetine servet kattigi soyleniliyor bu adamin. Justinin uyusturucuya bulasmasi vs hepsi bu yuzden. Isin ozu butun unluler santajla isler yapmak zorunda birakiliyor, bu olaya katilmayanlara da iftiralarla karalamaya gidiliyor. Ta ki bu adamin kiz arkadasi adami sikayet edene kadar. Sikayetten sonra herkes etegindeki taslari dokmeye basliyor. Kisaca ozetlemem gerekirse boyle.
13 yaşında bir erkek çocuğuna başka erkekler tecavüz ediyor vs ya w ben bunlari okurken psikolojim yerle bir oldu justin ve diğerleri ne ruh halindeydi ve halinde kim bilir inan çok üzüldüm ya Allah kahretsin ne pislik adammış..

13 yaşında bir erkek çocuğuna başka erkekler tecavüz ediyor vs ya w ben bunlari okurken psikolojim yerle bir oldu justin ve diğerleri ne ruh halindeydi ve halinde kim bilir inan çok üzüldüm ya Allah kahretsin ne pislik adammış..
En kotusu de Justinin ailesi buna goz yummus para icin

Ne ceza verilirse verilsin isterse idam etsinler bir dünya insanin hayatına binlerce travma bıraktı ve bu gündem ile de o travmalar nüksetti magdurlarda ne desem boş gerçekten

geçenlerde bunu konuşalım demiştim de konusunu açmaya biraz üşenmiştim ama en başından beri olayın takipçisi olan, sadece türkiye'de değil globalde de olayı fazlasıyla duyurup paylaşan berk yılmaz sayesinde olayları takip etmiş bulundum. beni en çok etkileyenlerden biri de en son yaptığı justin bieber paylaşımı oldu, acayip moralimi bozdu. herkesin gözdesi, küçük yaşında star olan çocuğun aslında arkada ne türlü fiziksel, ruhsal saldırılara, cinsel istismara maruz kaldığını öğrenmek tüylerimi diken diken etti. ailesinin de bu işin içinde olması ve çocuğu sadece para getiren bir varlık olarak görmeleri korkunç. olaylara karışan isimleri saymaya kalksak bi biz yokuzdur, öyle diyeyim. prensinden, oyuncusuna, siyasetçisinden, şarkıcısına neredeyse aklımıza gelen ilk isimlerin hepsi davaya dahil ve her gün bir yenisi ekleniyor. özenilen bazı hayatların arkasında yaşanan bedelleri, böyle çarpıcı şekilde öğrenmek, okumak mide bulandırıcı. en son diddy'nin lehine ifade vermesi için janet jackson ve naomi campbell dahil edilsin denmiş ama janet kabul etmemiş. naomi'den bu konuyla ilgili hala ses yok sanırım. yazarken darlandım. bu olaydan kim nasıl sıyrılacak, kim ne ceza çekecek çok merak ediyorum. olayın genel hatlarına hakim olmak isteyenler için de geçenlerde nevşin mengü'nün kanalına konuk olduğu videoyu da atayım.

Michael Jacksonun ölümü ile alakasi var mi arastiriliyor simdi.

15 yasinda veliyati once Ushere ordanda diddye veriliyor. Anlicagin oda tecavuz/ siddet/ uyusturucu vs hepsine maruz kaliyor

Ayrica internete cok igrenc videolar dusuyor hergun. Adam resmen erkek kadin cocuk hepsini groom yapiyor

Ruh hastasi pislik. 50 cent simdi netflixde doc.yapip sunacak. Iste bu ilginc olacak:)

Ünlü olmanın bedeli dedikleri bu olamaz, korkunç şeyler ve cezası ne ise çeksin. Bazı şarkılarını severdim, bir daha asla dinlemem.
Malesef lefty. Hollywood pis derlerdide inanmazdik. Cogu ruhunu satiyor simdiki populerliginide bu yola borclu

Liste baya zengin.

15 yasinda veliyati once Ushere ordanda diddye veriliyor. Anlicagin oda tecavuz/ siddet/ uyusturucu vs hepsine maruz kaliyor

Ayrica internete cok igrenc videolar dusuyor hergun. Adam resmen erkek kadin cocuk hepsini groom yapiyor

Ruh hastasi pislik. 50 cent simdi netflixde doc.yapip sunacak. Iste bu ilginc olacak:)

Malesef lefty. Hollywood pis derlerdide inanmazdik. Cogu ruhunu satiyor simdiki populerliginide bu yola borclu

Liste baya zengin.
Usher demi olayin içinde ya :(

Bunlar yeni seyler degil. Adama atilan disslerde de vardi ama sadece eski kiz arkadasi heriften kurtulup dava acinca haber niteligi tasimis. Epstein adasi gibi de bir suru olusum var. Ama ne hikmetse unlu isimler gecince mevzular patlak veriyor.
Nice milyarderler para karsiligi kadinlari tekerlekli sandalye yapip uzerine biniyor. Hatta bunun bir sektoru var.
Srpski film yasakli bir film mesela evet. Yonetmeni de ruh hastasi. Ama maalesef gercek hayatta olan seyler.
Sadece sizin gec haberiniz oluyor.

puff diddy fena da menzili de Pis patlattırlar hemen hemen aynı kafa resmen Fetö 2 geliyor :D

Yıllardır maskelenen birçok çirkinlik bu dava ile ortalığa döküleceğe benziyor ancak bu kadar zamandır bilip de susanlar ne olacak?

Geri