PUBG Oynayanlar Toplaşın

Konu sahibi son olarak 61 gün önce görüldü
Çorba parası çıksın maksat.(:

ID: 5109433263
Nick: Ky|Bahtiyar

Bir aralar bırakmıştım ama şuan tekrardan başladım. Oynayanlar bir toplaşın abi.

ben iki sene önce oynuyordum ya. hala oynayanlar varmıs

Melodram

EvPP6A.jpg

Takım çöptü ama olsun.:biggrin:

forumdan kimseyle oynayamadık, çok kötü bir durum. @juju ile oynamak vardı ya...

@Heisenberg bu sezonki istatistiklerimi paylaşayım dedim, malum evdeyiz daldık bayağı oyuna..

[

ben kanser oldum bu sezon başı daha sürekli cinli sürekli hile direk sildim oyunu ve giriyorum hemen hemen 2 aydır

pc versiyonunda niye bu kadar hile olduğunu anlayamıyorum. Mobil daha felaket durumda. 20 maçta 9 hile denk geldiği olmuştu, önlem alamıyorlar bir türlü.

pc versiyonunda niye bu kadar hile olduğunu anlayamıyorum. Mobil daha felaket durumda. 20 maçta 9 hile denk geldiği olmuştu, önlem alamıyorlar bir türlü.

inanılmaz derece hile var yani anlatamam genelde huyatv bilmemne tv 10 maçın 7 8 inde denk geliyor yani

inanılmaz derece hile var yani anlatamam genelde huyatv bilmemne tv 10 maçın 7 8 inde denk geliyor yani

bizdeki twich/dlive gibi onlarda da huya var evet ama hiç denk gelmedim, en azından mobil olarak hile kullanmazlar. Ghost konusu da var ama onu herkes yapıyor.

@Grifikir sektör hâlâ canlı ve büyümeye devam ediyor.

bizdeki twich/dlive gibi onlarda da huya var evet ama hiç denk gelmedim, en azından mobil olarak hile kullanmazlar. Ghost konusu da var ama onu herkes yapıyor.

@Grifikir sektör hâlâ canlı ve büyümeye devam ediyor.

ya bazen zaman kaybı diye düşünmüyor değilim. ama işte arkadaşlar çağırıyor vs bir şekilde yine giriyorsun yani kaçış yok gibi

ya bazen zaman kaybı diye düşünmüyor değilim. ama işte arkadaşlar çağırıyor vs bir şekilde yine giriyorsun yani kaçış yok gibi

Zaman kaybı olduğu konusunda hemfikirim ancak karantina günlerinde en iyi arkadaşlardan bir tanesi. Sosyal olarak yanına gidemediğimiz, bir araya gelmediğimiz arkadaşlarımızla oynuyoruz ve gayet güzel gidiyor, süreci atlattıktan sonra yüzüne bakılmaz o ayrı, ne yapalım denize düşen yılana sarılır misali..

Zaman kaybı olduğu konusunda hemfikirim ancak karantina günlerinde en iyi arkadaşlardan bir tanesi. Sosyal olarak yanına gidemediğimiz, bir araya gelmediğimiz arkadaşlarımızla oynuyoruz ve gayet güzel gidiyor, süreci atlattıktan sonra yüzüne bakılmaz o ayrı, ne yapalım denize düşen yılana sarılır misali..

ben karantina günlerinde oynamadım normal günlerde ancak oynarım gibime geliyor yani arkadaşların durumuna göre ben hareket ediyorum

Benim belirttiğim mobile versiyonu. Nisan ayında açıklanan veriler baz alındığında anlık 50 milyon oyuncu gibi devasa bir rakam var önümüze -ki buna Çin versiyonu dahil değil. PC versiyonu kan kaybetti evet bunun temel nedenleri çok fazla hile olması ve insanların fortnite yönelmesi.

Arkadaşlar head shot yaşamak istiyorsunuz anlıyorum, ancak ekibimiz dağıldı. Ve ekibimsiz bir hiçim.

Geri