PUBG Mobile'dan 'Miramar' güncellemesi

Konu sahibi son olarak 24 gün önce görüldü
PUBG Mobile’ın popüler mekanlarından birisi olan Miramar haritası yayınlanan güncelleme ile yenilendi.

pubg.jpg

PUBG, yeni haritası Karakin'i duyurdu

PUBG, yeni haritası Karakin'i duyurdu
PUBG Mobile'da 'ölüm kamerası' dönemi

PUBG Mobile'da 'ölüm kamerası' dönemi
Yapımcı firma Tencent Games, PUBG Mobile Miramar haritası üzerinde önemli bir değişikliğe imza attı.

Android ve iOS akıllı telefonlarda oynanabilen, son dönemin en popüler oyunlarından biri olan PLAYER UNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (PUBG Mobile) için yeni bir güncelleme yayınlandı.
NTV
Yaklaşık olarak 2 GB boyutundaki 0.18.0 kodlu güncelleme ile Mad Miramar olarak adlandırılan haritanın kuzeyine yeni bir nehir ekleyen Tencent Games, aynı zamanda haritaya yeni bir tarihi kalıntı bölgesi de ekledi.

Şirketten konu ile ilgili yapılan açıklamada haritanın çeşitli bölgelerine otomat makinelerin eklendiği, oyuncuların bu makineleri kullanarak enerji içeceği ve ağrı kesici gibi kritik ekipmanlara sahip olmasına olanak sağlandığı bilgisinin altı çizildi.

0.18.0 kodlu güncelleme aynı zamanda oyuna P90 silahını, yardımcı görüşü ve yeni bir hile koruma sistemini de beraberinde getiriyor.

pc versiyonuna da getirin şu güncellemeleri ve hileyi kaldırın artık cinlilerden gına geldi
ulan adamlar her alanda insanlığın düşmanı ya oyunda hile desen cinliler pandemi desen sebep cinliler bıktım bu cinlilerden

Çok tehlikeli bir oyun bağımlılık yapıyor gereksiz yeğenim okullardan dolayı evde can sıkıntısından kurmuştu hemen müdahale ettim kaldırttım nerdeyse bunla yatıp bunla kalkan insanlar mevcut çok çok zararlı.

bırak oynasın çocuk ne uğraşıyorsun fmdklsfm :D
yok o değilde kontrol altında tutarsanız bir sorun olmaz bence

İki saat ne indirdi diyorum bende bana başka oyunlarda sildirdi

Geri