Psinoza'nın Gerçek Kimliği

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Selam daha önce ilgi ve sevgiye ihtiyacım olduģunu söylemiştim. Israrla her yorumumdan sonra cin görmüş gibi kimi zaman dışlayıcı, kimi zaman hakaret dolu mesajlar yazıyorsunuz. Hadi aykırı geliyor, sinirlerinize hakim olamıyorsunuz deyip sineye çekeyim de, polis gbt'sine sokar gibi kimsin,nesin, necisin diye kimlik soranlarınız var yuh!Gün içerisinde yeterince gbt'ye giriyorum zaten, birde forum polislerini hiç çekemem doğrusu. Hepiniz gibi kafa dağıtmaya, eģlenmeye geldim bende, kasmayın bu kadar.

Hoş geldin çıtır çocuk :) yorumlarını keyifle okuyorum. Önyargılar normal tabiki, burada kimse kimseyi tanımıyor. Herkesin herkes hakkında, olumlu yada olumsuz düşünceleri mevcut.

Yer yer Alaverez yer yer Hiç Düşünce ara sıra başka nickli üyelere benzetilmiş biri olarak sizi öyle iyi anlıyorum ki. Ama çok komik değil mi? dgjgaha ben bayağı eğleniyorum bu durumla aşırı komik geliyor.

Metod: Umursama
Enerji tasarrufunu yönet.

Kıskandım seni Psinoza ben konu açsam kimse yazmaz :( çok şanslı gördüm seni. Çıtır olmak böyle bir şey.

nevi şahsına münhasır

bir karma olduğumu sonradan anladılar

Degisik ve farkli fikirlerin olmasi dusunce zenginligini beraberinde getirir. Tek tip kullanicilar sıkıcı olabilirdi :)
Cumlelerinizdeki ifade bicimleri guzel, iceriklere olumlu veya olumsuz karsiliklar gelse de uslubunuzu bozmuyorsunuz dikkatimi cekmisti belirtmek istedim.
Tekrar hos geldiniz.

Neredeyse çok merak etmiştim. Tanıtım için teşekkürler çıtır bey.

Geri