Bu insanlardaki kibir nerden geliyor? Özellikle de bugün itibariyle doktorlara takmış durumdayım!! Bugüne kadar gittiğim tüm doktorları düşündüm, bana mı denk geliyor yoksa hepsi mi aynı karar veremedim. Güleryüzlü bir insanımdır, işimde de normal hayatımda da hal hatır sormayı severim, pozitif bakmaya çalışırım ama yok artık doktorlar bana nasıl davranıyorsa bende öyle davranmaya karar verdim. Arkadaş sen kimsin ben anlayamadım ya bu kendini beğenme, gelen her hastayı azarlama hakkı sana nerden geliyor? Hayır sadece doktoru olsa iyi, hemşiresi başka hava, sekreteri başka hava. Kardeşim sen kimsin benden daha mı üstünsün, aramızda ast-üst ilişkisimi var? Bence olması gereken senin hastaya saygı göstermen bunun karşılığında da saygı alman.. E sen hem kafasına vurayım hem ekmeğini alayım diyorsun. Sağ gidip ölü çıkmama neden oluyorsun yapma bunu ! Ruhen hasta olarak çıkıyorum hastanelerden, neden? Bence bir çözüm bulunmalı 'insanlaşma eğitimi' verilmeli böyle kişilere, maalesef yıllarca okumuş ama 'insan' olamamış bireyler oluyor bunlar. Kişi tedavi olmaya gidiyor, sinir stres sahibi olarak ayrılıyor hastaneden.. Doktora şiddete hayır diyoruz ama lütfen doktorların ve hasteneki diğer çalışanların yaptığı 'psikolojik şiddete' de dur diyelim. Kimse kimseden üstün değil ve herkes herkese saygılı olmak zorunda! 'Psikolojik şiddet' uygulayan tüm bireyleri kınıyorum ve 'DUR' diyorum.