Psikolojik IQ'un kaç?

Konu sahibi son olarak 48 gün önce görüldü
Sallayarak 120 aldim , bilmediğim çok terim vardı :D

Çoğu terimi bilmiyorum Salladım 160 çıktı

Senin psikolojik IQ'un
180!
Bu muhteşem sonuç için tebrikler! Katılımcıların yalnızca %10'u bu kadar yüksek puan alıyor. Neredeyse her soruyu doğru cevapladın. Psikolojiye dair teorik bilgin tıpkı kişisel düzeyde empati kurma yeteneğin gibi çok derin.

ayıcıklı şekerimi yanlış yaptım ki :)

Senin psikolojik IQ'un
180!
Bu muhteşem sonuç için tebrikler! Katılımcıların yalnızca %10'u bu kadar yüksek puan alıyor. Neredeyse her soruyu doğru cevapladın. Psikolojiye dair teorik bilgin tıpkı kişisel düzeyde empati kurma yeteneğin gibi çok derin.

Psikolojik IQ diye bir şey yoktur, ki bu test birkaç bilgi ve gözleme sahip olup olmadığınızı ölçüyor ki bu da çok anlamsız.

IQ: intelligence quotient (zeka katsayısı) demektir, böyle ucuz numaralarla hele ki internet üzerinden hesaplanması yalandan öteye gitmeyen bir şeydir. Çok merak ediyorsanız IQ değerinizi, bunu sağlıklı bir şekilde ölçen birkaç tesis ve üniversite hastahanesi mevcut.

Ama bu hususta da kullanılan IQ testi türü çok önemli. IQ testi denilen şey sadece belli bir kalıptan oluşmuyor onlarca örneği ve onlarca örneğin de kendi sınıflandırma tabloları var.

Hatırlarsanız bir ara çok modaydı "Einstein'ın IQ'sunu geçen kız!!", "Goethe'den daha zeki ve 5 yaşında!!" şeklindeki haberler.

Demem o ki öyle her IQ testine de itibar etmeyiniz.

Korkum burda çıkan sonuca inannip yeni psiko akimi baslamasi.
Beyin hararetini sondurecek bir alet cikmadi.

Psikolojik IQ diye bir şey yoktur, ki bu test birkaç bilgi ve gözleme sahip olup olmadığınızı ölçüyor ki bu da çok anlamsız.

IQ: intelligence quotient (zeka katsayısı) demektir, böyle ucuz numaralarla hele ki internet üzerinden hesaplanması yalandan öteye gitmeyen bir şeydir. Çok merak ediyorsanız IQ değerinizi, bunu sağlıklı bir şekilde ölçen birkaç tesis ve üniversite hastahanesi mevcut.

Ama bu hususta da kullanılan IQ testi türü çok önemli. IQ testi denilen şey sadece belli bir kalıptan oluşmuyor onlarca örneği ve onlarca örneğin de kendi sınıflandırma tabloları var.

Hatırlarsanız bir ara çok modaydı "Einstein'ın IQ'sunu geçen kız!!", "Goethe'den daha zeki ve 5 yaşında!!" şeklindeki haberler.

Demem o ki öyle her IQ testine de itibar etmeyiniz.

Yaa hayir , sinavdan enyuksek notu almis olup, sinavin iptal oldugunu ogrenen ogrenci psikolojisiyle yaziyorum bu satirlari ..

Deme oyle seyler :p

Yaa hayir , sinavdan enyuksek notu almis olup, sinavin iptal oldugunu ogrenen ogrenci psikolojisiyle yaziyorum bu satirlari ..

Deme oyle seyler :p

Hayallerinizi yıkmak istemezdim lakin gerçeklerin elçisiyim. Görevim bunu gerektiriyor.

Ama üzülmeyin. Söylediğim gibi size en yakın merkeze gidip IQ değerlerinizi öğrenebilirsiniz, hatta yapıyorlar ise Goleman EQ (emotional quotient - duygusal zeka) testini de yaptırıp sonuçlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

Bunların herhangi birinden de yüksek değerler alacağınızı varsayıyorum.

Senin psikolojik IQ'un
200!
Mümkün olan en yüksek puanı aldın! Psikolog olarak çalışmaya başlayabilirsin! Her bir soruya doğru cevap verdin. Sadece geniş teorik bilgin yok aynı zamanda yüksek derecede empati kurma yeteneğine de sahipsin. İşte bu yüzden arkadaşların eğer duygusal yaşamlarında bir sorunları varsa sık sık tavsiyen için sana geliyorlar.

Kendime hayrım yok benim :T:

160 çıktı
aman tanrım didim.
anlamadım şimdi bu ne demek?!...

yRVMaN.png

:rolleyes:

ben aykiysuzum, bide şuursuzum, bide kırıkkalesporluyum, bide bekarım
slm gızlar, acil olarak evlenmek isteyen olursa bana ulaşsın, çoooh acil olsun ama
ambulansla felan gelsin evlenmeye o derece yani.
yukarıda saydığım özelliklerden daha cok var bende, saçıma cöle felan sürünce cilet gibi oluyom, yolda ayın ışığı gibi parlıyom allahıma sddkgjdslkg

f23ba981082b261185f61db3abb2509f.jpg

[emoji57] [emoji57]

Profil mesajlarini goremiyorum kör oldum. :p

Senin psikolojik IQ'un
140!
Bu mükemmel sonuç için tebrikler! Sorularımız oldukça zordu, yine de birçoğuna doğru yanıt vermeyi başardın! Fena değil! Sigmund Freud gurur duyardı!

Salladım çoğunu ne duymadığım kelimeler varmış öyle

Senin psikolojik IQ'un
140!
Bu mükemmel sonuç için tebrikler! Sorularımız oldukça zordu, yine de birçoğuna doğru yanıt vermeyi başardın! Fena değil! Sigmund Freud gurur duyardı!

=)

Bendensin.

İnanamiyiiirim. :haha:

Çakralarımla döverim.:trip:

Sifirin altinda eksi 76. Mis benimki.

Paylasmaya utandim :T:

Senin psikolojik IQ'un
200!
Mümkün olan en yüksek puanı aldın! Psikolog olarak çalışmaya başlayabilirsin! Her bir soruya doğru cevap verdin. Sadece geniş teorik bilgin yok aynı zamanda yüksek derecede empati kurma yeteneğine de sahipsin. İşte bu yüzden arkadaşların eğer duygusal yaşamlarında bir sorunları varsa sık sık tavsiyen için sana geliyorlar.

Gündüz çözdüm de unutmuştum
0b0d957e2bf0f6167bce9716082dd4f9.jpg

-Berenis

Geri