Psikolog Buse Aydın: ''Bir kadın asla ‘yalnızım’ dediği kadar yalnız değildir''

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Psikolog Buse Aydın: “Bir kadın asla ‘yalnızım’ dediği kadar yalnız değildir. Bir kadın sadece bir günlüğüne gerçekten yalnız bir erkeğin yalnızlığını deneyimlese depresyona girer.”

Edit : Link güncelleme

Son düzenleme:
Bi de benimkini deneyimler misiniz ona göre şapalim karar verelim djxfjfj

G.t oğlanları yalnız bırakmaz.

İyi ki varlar.

İnsanın anlayanı , dinleyeni yoksa yalnızdır.
İsterse etrafında 100’lerce 1000’lerce insan olsun hiç farketmez

İlk defa adini duydum bu kadinin. @No Pasaran ustad siz sozlerini konu acmaya deger addetmisseniz onemli bir psikolog/dusunur olmali bu kisi.Sozlerinden cok el haraketleri daha etkili bence.

İlk defa adini duydum bu kadinin. @No Pasaran ustad siz sozlerini konu acmaya deger addetmisseniz onemli bir psikolog/dusunur olmali bu kisi.Sozlerinden cok el haraketleri daha etkili bence.
Kadın sosyal medyada bayaa popüler. Bir ara mesleğinin bu olmadığı, kendisini öyle tanıttığı, ceza aldığı gibi haberler de ortada dolaşıyordu. Ama benim için söylediklerinin doğru yada yanlış olması önemli değil. Bir tartışma zemini oluşturmak amacım sadece.

Kadın sosyal medyada bayaa popüler. Bir ara mesleğinin bu olmadığı, kendisini öyle tanıttığı, ceza aldığı gibi haberler de ortada dolaşıyordu. Ama benim için söylediklerinin doğru yada yanlış olması önemli değil. Bir tartışma zemini oluşturmak amacım sadece.
Adminlik sende sinsi izler bırakmış kjkjkh

Z kuşağı psikoloğu bu hanımefendi, bukowski tarzında aforizma kusmakta güzelmiş, anlayana...

Yeni yetme vakıf okullarindan mezun psikologlari ciddiye alamiyorum.
Psikologun mezun olduğu okul çok çok önemli.

Yani,bir de bu kadını o kadar linçlediler zamanında,tabii ki kendi hemcinsleri.Sonunda da Borsa Kaplanı ile birlikte olmuşlardı diye biliyorum.

Geri