psikiyatrik ilaç görülmeyecek yan etki

• Kullanıcı nizar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 3239 gün önce görüldü
arkadaşlar bu konu için çok çok acil cevap lazım.bana psikiyatrik iğne vurdular.hiç görülmeyecek bir yan etki yaptı.muhtemelen vurulan ilacın kimyası bozuktu.ben hangi ilaç olduğunuda hatırlamıyorum.ancak ilacı eve kendileri getirip yaptılar.burdan hangi ilaç olduğunu bulabilir miyim?şimdi bu yan etki hayatımı olumsuz etkiliyor.psikiyatri doktorunada gitmedim,kendi kendine geçer bana fazladan psikiyatrik ilaç vermesinler diye.ben bu ilacı vuran şirketten beni zarara uğrattıkları için tazminat almak veya en azından bu ilacın bu yan etkisinin kaldırılmasını istiyorum.bunun kanıtını nasıl sağlarım acaba?zarara uğrattıklarına dair deliller var.ancak bunlar yeterince somut değil.bu çok nadir görülen hatta görülmeyecek bir yan etki.ortaya koyacağım delillerimde var.ancak görülmeyecek bir yan etki olduğundan bunun tıp kanıtı bulunabilir mi emin değilim.ben bu yan etkiden dolayı somut bir şekilde zarara uğradım.muhtemelen kasıt olmadan yanlış bir iğne vurdular.ama gerçekten zarara uğramış durumdayım.düzeltilmezse hayatımı olumsuz etkilemeye devam edebilir.bu yüzden ilaç şirketinden istemeden böyle bir olay sebep olsalar bile sonuçta zarara uğrattıkları için tazminat alabilir miyim?en azından bu yan etkiyi düzeltsinler.yan etkiyi şimdi söylemek istemiyorum.çünkü savcılığa gitmeden söylersem psikiyatri doktorumun bu yan etkiyi tedavi diye daha rahat bir şekilde hastaneye yatırabileceğini düşünüyorum.işin içine savcı girerse o kadar rahat hareket edemez diye düşündüm.şimdi ben tazminat almayı veya hayatıma daha fazla olumsuz etki etmeden bu yan etkiyi kaldırmalarını nasıl sağlarım?dediğim gibi çok çok acil cevap lazım.

yani zarara uğrattıkları için eğer tazminat alabilirsem iyi olur.benim için önemli olan bu yan etkinin kaldırılması.en azından bu ikinci dediğim olmalı.şimdi istemeden zarara uğratsalar bile sonuçta zarara uğrattıkları için tazminat alabilir miyim acaba?ve ilacın kimyası bozuk olduğundan görülmeyecek bir yan etki olduğundan ben bunun tıp kanıtını sağlayabilir miyim diye soruyorum.acil cevap lazım.

sana ilacı veren şirket yada adam yada herneyse aptal diildir ki bu işleri yappanlar genelde maşa kullanır onlarda beş parasız adamlardır sağlam bi avukatla görüşmen senin için en faydalı olandır yüz üstü bilgi almak istiyorsan burdan devam edebilirsin

Elinde reçete yok, kim ne yaptı o belli değil:)

yaniş anlama olmazsa bel alt bı yan etki oldu yani söylemek istimiyorsa bu tür bir şey olabilir.

yan etkiyi söylemememin sebebini yukarda söyledim.muhtemelen kasıt olmadan bu iğneyi vurdular.ve beni istemeden zarara uğrattılar.bu yüzden istemeden zarara uğrattıkları için tazminat alamaz mıyım?ve görülmeyen bir yan etki olduğundan dolayı tedavi edilemeyebilir diye korkuyorum.bu yüzden savcılığa başvurmayı düşünüyorum.bu vurdukları psikiyatrik iğne sonucunda oldu bu etki,çünkü bu dediğim etkinin kendi kendine çıkmasına pek imkan yok.bu etki pek görülen bir durum değil sanırsam ve bu psikiyatrik iğneyi vurduktan kısa bir süre sonra oldu.bu psikiyatrik iğneyi vurmadan önce kesinlikle böyle bir sorunum yoktu.muhtemelen vurdukları ilacın kimyası bozuk.görülmeyen bir yan etki olduğu için eğer ne olduğunu bulamazlarsa ne yapmam gerekir?çünkü kesinlikle tedavi olmam gerekir hayatımı olumsuz etkiliyor bu yan etki.

Bence sen bir hocaya git bi okut üflet kendine derdin bitmiyor.p

Bu arada cidden merak ettim ne gibi bir yan etki yaptı?

Ben paranoid tipi şizofren olduğunuzu düşünmeye başladım.Buna bağlı olarakta düşündükleriniz ve yazdıklarınızı yadırgamadım.
İlaç kullanmaya yeni başladı iseniz kısa bir süre böyle düşünmeniz,hissetmeniz normal.Bir süre sonra ilaçlarınızı düzenli kullanmakla çoğu belirtiler kontrol altına alınır diye düşünüyorum.

Ben konuyu tam anlayamadim neden hastane ya da doctor yapmiyor da sirket gelip vuruyor igneyi ?

lima savcılığa gidip tedavi olabilmek için dilekçemi verdikten sonra yazarım yan etkiyi.şuan yazarsam psikiyatri doktoru tedavi diye hastaneye yatırır diye korkuyorum.

ezgisu bunun şizofreniyle bir alakası yok.psikiyatrik iğneyi vurduktan kısa bir süre sonra ortaya çıkan ve dört yıl gibi bir süredir sıkıntısını çektiğim birşey.bu psikiyatrik haptan falan olmuyor kısacası.o vurdukları psikiyatrik ilacın görülmeyecek bir yan etkisi.dediğim gibi vurdukları ilacın kimyası bozuk o yüzden böyle bir yan etki yaptı.gözlemlenen bir yan etki değil sanırsam.

waterlelie zaten doktor vurdurdu ama doktorun burda bir suçu yok sanırsam.aynı şekilde ilaç şirketininde bir suçu olduğunu sanmıyorum.muhtemelen istemeden bozuk bir kimyası olan ilaç vurdular.şimdi bu ilaç hiç görülmeyen bir yan etki yaptığı için tedavisi olmazsa ne yapacağım?eğer kanun,ilaç şirketinin hastayı istemeden de olsa ağır bir zarara uğratması halinde tazminat alınabilmesine izin veriyorsa yazacağım dilekçeye tedavi edemezseniz tazminat istiyorum yazacağım.bu konudaki kanun nedir?

arkadaş bi insanın hiç mi derdi bitmez lan.

yazıcısı çalışmaz,
wordü çalışmaz,
ses sisteminde sıkıntı olur,
google sesli arama başına dert olur,
cinsel hastalık bulaşır,
psikiyatrik rahatsızlık baş gösterir.

adam resmen ""dünanın en şansız adamı" ile yarışıyor lan

arkadaş bi insanın hiç mi derdi bitmez lan.

yazıcısı çalışmaz,
wordü çalışmaz,
ses sisteminde sıkıntı olur,
google sesli arama başına dert olur,
cinsel hastalık bulaşır,
psikiyatrik rahatsızlık baş gösterir.

adam resmen ""dünanın en şansız adamı" ile yarışıyor lan

küfürlü bir atasözü var yazmak istemiyorum bağdattan gelir diye aynen o durum. :D

nizar Bey yan etkinin etkisi geçti mi? Ya da Hulk'a filan mı dönüştünüz inşallah?​

Geri