PSG - Bayern Münih ( 5 - 4 )

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Avrupa Ligleri ve Kupaları
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bayern Münih kazanır diye tahmin ediyorum.

Psg' nin kazanacağı maç ama gönlüm Bayern'den yana.
Bu arada TRT neyin peşinde acep. Şimdi bunları şifresiz yayınlayıp finali Tabiden verirse şaşırmam.

Güzel bir maça hasret kalmıştık, gelecekte biz de buralarda olacağız.:)
Bayern' in Madrid ile oynadığı her iki çeyrek final maçı da çok iyiydi aslında en azından Arda için güzel geçmişti. Bu maç ve rövanşı daha iyi olacaktır diye düşünüyorum bende. Gelecekte oralarda olur muyuz, bu liglerle sanmam.

Bayern' in Madrid ile oynadığı her iki çeyrek final maçı da çok iyiydi aslında en azından Arda için güzel geçmişti. Bu maç ve rövanşı daha iyi olacaktır diye düşünüyorum bende. Gelecekte oralarda olur muyuz, bu liglerle sanmam.
Oynadıkları ligin kalitesi bambaşka ancak bize de yakışır bir çeyrek / yarı final.:) Şu aşamada mümkün olmasa da hayal kuruyorum.

Oynadıkları ligin kalitesi bambaşka ancak bize de yakışır bir çeyrek / yarı final.:) Şu aşamada mümkün olmasa da hayal kuruyorum.
Oynadıkları lig değil bambaşka bir düzey bizim liglere bakınca. Hakemlerin ve futbolcuların kalitesi ile izlettiriyorlar liglerini tüm dünyaya. Evet haklısın her şey hayal kurmakla başlar=)

Oyuncu kalitesi ve tabii ki lig kalitesi ile alakalı ancak belli de olmaz.

Ya adamlar her konu da bizden üstün futbol oynuyolar her zaman da böyle oldu senin de bildiğin gibi biz onların kalitesine gelene kadar üzülerek söylüyorum ki çağ atlarlar inşallah dediğin çıkar da ben yanlış konuşmuşum derim bunu demeyi çok isterim inşallah beni yanıltırlar :)

bayern münih'i izlemek keyif veriyor, kazanacaklardır.

harika bir maç oluyor, futbol bu ya.

bayern'in bu kadar ezileceğini hiç düşünmemiştim. rezillik.

Ben böyle bir maç izlemedim hayatımda.
Dk 69 skor 5-4
WC gidemiyorum

neler oluyor aga 2 psg atıyor 2 münih atıyor

video oyunu oynuyorlar sanki. gol üstüne gol. tarihin en iyi maçı.

Yakın zamanda izlediğim İnter-Barcelona UCL yarı final maçı ve United-Lyon Avrupa Ligi çeyrek final maçlarından bu yana izlediğim belkide Avrupa kupalarının en iyi maçıydı. Finalde eşleşsinler isterdim açıkçası ama öyle olsaydı belkide böyle güzel bir maç olmazdı. Her 2 takımında takım oyunu oynamaları ve de maçın statüsü gereği hücumdan ödün vermemeleri tam 9 gol izlememizi sağladı. Son 16 turundan bu yana bol gollü maçlar izliyoruz ve futbola doyuyoruz resmen. Bir maç düşünün 10 dakikalık özetinde 9 gol var. Gönlüm Bayern' den yana Münihte acımaz diye düşünüyorum. Olise' nin oyunu başka bir boyutta resmen. Bana Madrid' in 2 sezon öncesi Vinicius' unu hatırlatıyor. Kane, Musıala, Luıs Diaz, Dembele, Desıre, Kvara, Upamecano...yok yok saha yıldızlarla dolu ve gerçekten rövanş beklentinin çok çok üstünde şu an. Burdan finale gelecek olan takım yüksek ihtimal kupayı da alacak. Yazık olacak bu akşamki eşleşmenin kazananına.

Geri