-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Güzel bir maça hasret kalmıştık, gelecekte biz de buralarda olacağız.Psg' nin kazanacağı maç ama gönlüm Bayern'den yana.
Bu arada TRT neyin peşinde acep. Şimdi bunları şifresiz yayınlayıp finali Tabiden verirse şaşırmam.
Bayern' in Madrid ile oynadığı her iki çeyrek final maçı da çok iyiydi aslında en azından Arda için güzel geçmişti. Bu maç ve rövanşı daha iyi olacaktır diye düşünüyorum bende. Gelecekte oralarda olur muyuz, bu liglerle sanmam.Güzel bir maça hasret kalmıştık, gelecekte biz de buralarda olacağız.![]()
Güzel bir maça hasret kalmıştık, gelecekte biz de buralarda olacağız.![]()
Oynadıkları ligin kalitesi bambaşka ancak bize de yakışır bir çeyrek / yarı final.Bayern' in Madrid ile oynadığı her iki çeyrek final maçı da çok iyiydi aslında en azından Arda için güzel geçmişti. Bu maç ve rövanşı daha iyi olacaktır diye düşünüyorum bende. Gelecekte oralarda olur muyuz, bu liglerle sanmam.
Oyuncu kalitesi ve tabii ki lig kalitesi ile alakalı ancak belli de olmaz.Hiç şansımız yok ya nasıl gelcez buralara![]()
Oynadıkları lig değil bambaşka bir düzey bizim liglere bakınca. Hakemlerin ve futbolcuların kalitesi ile izlettiriyorlar liglerini tüm dünyaya. Evet haklısın her şey hayal kurmakla başlar=)Oynadıkları ligin kalitesi bambaşka ancak bize de yakışır bir çeyrek / yarı final.Şu aşamada mümkün olmasa da hayal kuruyorum.
Oyuncu kalitesi ve tabii ki lig kalitesi ile alakalı ancak belli de olmaz.