Maç Sonucu PSG - Arsenal ( UCL Final / 4 - 3 penaltı )

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Avrupa Ligleri ve Kupaları
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Arsenal'i finalde görmek beni çok mutlu etti ve şampiyon olmasını isterim.

Bayern' i kaybettik hakem in kritik yanlış kararları sebep oldu. Mecbur Arsenal diyeceğiz ancak zor gibi.

Arsenal çok daha iyi bir takım ancak nedense son yıllarda kendini gösterememişti ve şampiyon olmayı hak ediyor.
Premier ligde Liverpool u takip ediyordum ama Arsenal konusunda haklısın iyi bir yükselişteler. City maç eksiği ile enselerinde ancak hakeden Arsenal bencede. UCL de de lig aşamasında da 8 de 8 ile 16 ya kaldılar. Kupayı alırlarsa hoş olur.

Olağanüstü bir şeyler yaşanmadığı takdirde, şampiyonluk Arsenal'in hakkıdır.

Olağanüstü bir şeyler yaşanmadığı takdirde, şampiyonluk Arsenal'in hakkıdır.
Premıer' de de 22 yıl sonra şampiyon oldular. Çok şaşırdım, Arsen Wenger' den sonraki ilk şampiyonluklarıymış. PSG favori gösteriliyor ama Arsenal' in kazanmasına hiç şaşırmam bencede hakkettiler.

Premıer' de de 22 yıl sonra şampiyon oldular. Çok şaşırdım, Arsen Wenger' den sonraki ilk şampiyonluklarıymış. PSG favori gösteriliyor ama Arsenal' in kazanmasına hiç şaşırmam bencede hakkettiler.
Fenerbahçe gibi onlar da yıllarca beklemede kalıp bir anda atağa geçtiler, yeni sezonda biz de şampiyonuz!:)

Arsenal-PSG finali İngiltere’de hükümet meselesi oldu

Arsenal ile Paris Saint-Germain arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi finalinin İngiltere’de ücretli abonelikle izlenebilecek olması tartışma yarattı. Arsenal taraftarı İngiltere Başbakanı Keir Starmer, yayıncı kuruluş TNT Sports’a açık mektup yazarak finalin şifresiz yayınlanmasını istedi.

Arsenal'in bugüne kadar geride kalması hataydı ve Fenerbahçe olarak biz de gelecek sezonda kupaları alacağız.

HJVcviGWEAsLkzl
HJVcx7ZXgAE-TgK

HJVc2XiWAAIyGwm
HJVc40aWoAIxfej

arsenal'in oynadığı oyunu beğenmiyorum, kupayı hak etmiyor. umarım psg alır.

Geri