-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arsenal çok daha iyi bir takım ancak nedense son yıllarda kendini gösterememişti ve şampiyon olmayı hak ediyor.Bayern' i kaybettik hakem in kritik yanlış kararları sebep oldu. Mecbur Arsenal diyeceğiz ancak zor gibi.
Premier ligde Liverpool u takip ediyordum ama Arsenal konusunda haklısın iyi bir yükselişteler. City maç eksiği ile enselerinde ancak hakeden Arsenal bencede. UCL de de lig aşamasında da 8 de 8 ile 16 ya kaldılar. Kupayı alırlarsa hoş olur.Arsenal çok daha iyi bir takım ancak nedense son yıllarda kendini gösterememişti ve şampiyon olmayı hak ediyor.
Premıer' de de 22 yıl sonra şampiyon oldular. Çok şaşırdım, Arsen Wenger' den sonraki ilk şampiyonluklarıymış. PSG favori gösteriliyor ama Arsenal' in kazanmasına hiç şaşırmam bencede hakkettiler.Olağanüstü bir şeyler yaşanmadığı takdirde, şampiyonluk Arsenal'in hakkıdır.
Fenerbahçe gibi onlar da yıllarca beklemede kalıp bir anda atağa geçtiler, yeni sezonda biz de şampiyonuz!Premıer' de de 22 yıl sonra şampiyon oldular. Çok şaşırdım, Arsen Wenger' den sonraki ilk şampiyonluklarıymış. PSG favori gösteriliyor ama Arsenal' in kazanmasına hiç şaşırmam bencede hakkettiler.
Fenerbahçe ile Arsenal' i kıyaslayamazsın bence:dFenerbahçe gibi onlar da yıllarca beklemede kalıp bir anda atağa geçtiler, yeni sezonda biz de şampiyonuz!![]()
Benzetme tekniği uyguluyorum ki şansları bize de bulaşsın.Fenerbahçe ile Arsenal' i kıyaslayamazsın bence:d
İşimiz teşbihe kaldı desene. Ama yok ben ikna oldum bana geçti ahahahBenzetme tekniği uyguluyorum ki şansları bize de bulaşsın.![]()
Benzetme tekniği uyguluyorum ki şansları bize de bulaşsın.![]()
Favorim Arsenal ve bu sezon tüm kupaları İngiliz takımları alacak diye düşünüyorum.Arsenal finali kaybedecek diyorsun yani (:
Karşısında da "Fransız" takımı var.