protesto için burger king kuryesini eve çağıran adam

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Suriyeli çocuğu döven adamdan bir farkı yok gözümde bu videoyu hazırlayan kişinin. Olayla hiç bir alakası olmayan kuryenin suçu ne? Şovenistlik yapmış kendince.

şovenistlikle bir alakası yok bu durumun. şovmenlik demek istedin sanırım.

şovenistlikle bir alakası yok bu durumun. şovmenlik demek istedin sanırım.

Bence tam da öyle. Kendi yüzünü gizlerken kurye nin yüzünü göstermiş. Bir kere bu bile kişisel haklara saygısızlık. Şov yapmış. Bu videoyu gidip o şube de çekseydi helal derdim. Gariban bir kuryeye önceden ezberlediği lafları bir bir saymış.

şovenist olsaydı eğer 'suriyeli çocuk dövüldü' diye onları ayakta alkışlardı.

bkz: şovmenlik ve şovenizm arasındaki fark

şovenist olsaydı eğer 'suriyeli çocuk dövüldü' diye onları ayakta alkışlardı.

bkz: şovmenlik ve şovenizm arasındaki fark

Ses çok fazla çıkmıyor ne dediğini tam anlayamadım. Duyduğum kadarıyla yorumladım ama haklısın şovmenlik daha uygun bir kelime olur.: )

Ses çok kısık konuşmaları anlamadım kuryeci hiç konuşmadığı için dudak da okuyamadım ;) ama üç beş kuruşa çalışan bu adamlar üzerinden protesto olmaz abi , adam edebini bozmadan dinlemiş güzel güzel.

Bu protestonun daha farklı olması lazım madem derdin büyük gariban üzerinden hırsını alma

adam üşenmiş, protestosunu eve sipariş etmiş.

Tüm illerde böyle bir eylem başlatmışlar, ... sürülecek akıl yok bunlarda. Görevini yapan gariban kuryeciyi araç olarak niye kullanıyorsun la. Git internetten örgütlen, arkadaş çevreni örgütle nerede ne zaman protestonu yapacaksan yap. Böyle kameraya aldıya alkış bekliyor herhalde arkadaş. Bakmayın şimdi olayı böyle protesto ettiğine bir hafta sonra Burger King'den yemek yemeyecekse ben bi şey bilmiyom.

Hic bir isi layikiyla yapamiyoruz. Kas yaparken pekte guzel goz oyuyoruz.
Cok sacma , cok gereksiz bi eylem olmus

Geri