Protesto Edilen Coca-Cola…

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
deprem zamanı starbucks'ı boykot ediyorlardı. bir, iki hafta uyguladılar belki, sonra devam.
ortamlarda boykot ettik deriz kim bilecek.

Sezenin yorumlari goruyorum.bide tipi aklima gelio
Imkansiz abi ya diyorum kendi kendime nasi olabilir bruh

Yerli olsun diye domates ekeyim deseniz onun da tohumu İsrail’den geliyor. Komik olmamak gerekir. Ülkeyi öyle bir duruma getirildi ki boykot dahi edilemiyor.

Sezenin yorumlari goruyorum.bide tipi aklima gelio
Imkansiz abi ya diyorum kendi kendime nasi olabilir bruh
Ben seni her halimle etkiliyorum...

Yerli olsun diye domates ekeyim deseniz onun da tohumu İsrail’den geliyor. Komik olmamak gerekir. Ülkeyi öyle bir duruma getirildi ki boykot dahi edilemiyor.
Buda ulkenin dusuklugu. Koca TR bir domates tohumuna bile muhtac ise vay babam vay

Cin gibi adam carpiyorum... halbuki muazzam bir pyenşeşim. Hih...

Turpu yiyen bizim forumdaki Adem mi ahahh.

Valla bende hatırlayamıyorum neden protesto ettiklerini ama görüntü şuydu
Bu görüntüyü görenler belki hatırlar kısmen konuyu;
IMG_0805.jpegAklımda kaldığı kadarıyla söyleyeyim;

Konu 16 Nisan 2017 Cumhurbaşkanlığı sistemine geçiş için yapılan referandum öncesine dayanıyor. Açıkçası bizde olduğu gibi Hollanda da seçimlere gidiyordu. Hem Hollanda hükümeti hem de AKP için kitlelerini domine edecek bir dış kriz lazımdı. Bu krizin zeminini oluşturmak adına reisimiz öncesinde Hollanda makamları için “ırkçı”, “faşist” gibi nitelemelerde bulunuyordu. Bu şekilde başlayan kriz, dönemin Aile bakanının Hollanda’ya cumhurbaşkanlığı sisteminin propagandasını yapmak için gitmek istemesi, akabinde hollanda hükümetinin “gelmeyin” uyarısına rağmen gelmesiyle körüklenmişti. Girmesine izin verilmeyip sınır dışı edilmesiyle kriz daha da büyümüştü. Detaylarda
yanılabilirim ama aklımda kaldığı kadarıyla böyle. İlgili birkaç haber;

(Bu konuyu sen açmışsın mesela : dddd)

IMG_0818.jpegTAB Gıda, ilk 9 ayda net kârını yüzde 500 artırdı

Coca Cola 2023/12 finansal tabloları açıklandı. Bilanço enflansyon muhasebesinden arındırılmış, köpüğü alınmış şekilde.

Boykota devam;
IMG_2926.jpeg

Geri