Protesto Edilen Coca-Cola…

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
ülkede birlik beraberlik sağlanamadıktan sonra istersen kalk döktüğün kolanın üzerinde tepin hiç fark etmez. büyük depremde bir geçmiş olsun mesajı yayınlamayan firma hâlâ tıka basa doluyorsa, üstüne düşünmemiz gereken tek şey vatandaşlık değerlerimizi nasıl/niye bu kadar ayaklar altına aldığımızdır.

Turkiyede boycott ise yaramiyabilir ama Yurt disinda boycott baya ses getirdi. TRde hala oturup Starbuckslar tiklim tiklim. Elini bebek kanina batirmis bir milletin hicbir urunuyle isimiz olmaz

Deep not: Israilin unlu 2 buyuk supermarketi BUTUN TURK URUNLERINE YASAK GETIRDI. ALIP SATMIYOR

Siz daha oturun cocuk katillerinin kahvesini icin
Yalnız starbucks al shayanın… xd

Sezencim al shayanın sahibi de Kuveyt xd
Sence bu savas basladigindan beri middle eastin butun arap liderleri/ulkeleri bizim gozumuzde nerde? Cehennemin dibinde. Yan komsusunda bebekler òldurulurken bir yandan partiler vs kutlaniyor. Bunlar simdi guya MUSLUMANMI? HAHH ISTE BU ISTE AYNEN OYLEEEE

Sence bu savas basladigindan beri middle eastin butun arap liderleri/ulkeleri bizim gozumuzde nerde? Cehennemin dibinde. Yan komsusunda bebekler òldurulurken bir yandan partiler vs kutlaniyor. Bunlar simdi guya MUSLUMANMI? HAHH ISTE BU ISTE AYNEN OYLEEEE
Full sallıyorsun sezen be hahahha kuveyt filistin destekçisi.
festival yapan her ülkenin ürünlerini kullanmayacaksak acımızdan ölürüz .dd ne farkın kaldı şimdi kola satın alıp yere döken dayılardan .d starbucks nereeee israil nere .)

Full sallıyorsun sezen be hahahha kuveyt filistin destekçisi.
festival yapan her ülkenin ürünlerini kullanmayacaksak acımızdan ölürüz .dd ne farkın kaldı şimdi kola satın alıp yere döken dayılardan .d starbucks nereeee israil nere .)
Senin anlamadigin su; starbucksin ceosu bir YAHUDI. Verdigin sirketde kuveyt ulkesi dogru. Bunlar 1999dan beri butun orta doguda bu ve buna benzer kampanyalarin francheslerini yapiyor

Sen starbucks mc burger king ve baska markalari alip yemessen tuketmessen ve EGER BUDA ÒLUMUNE SEBEPSE SEN ZATEN ÒLMUSSUN.

Senin anlamadigin su; starbucksin ceosu bir YAHUDI. Verdigin sirketde kuveyt ulkesi dogru. Bunlar 1999dan beri butun orta doguda bu ve buna benzer kampanyalarin francheslerini yapiyor

Sen starbucks mc burger king ve baska markalari alip yemessen tuketmessen ve EGER BUDA ÒLUMUNE SEBEPSE SEN ZATEN ÒLMUSSUN.
Siz orda içmeyin .d biz burada içinde parası kuveyte gidiyor .d arap kardeşlerime…

Onu bi gec. Dun osmanliya aniden toz kondurmiyan tipler simdide Araplari destwkliyor demek. Iyi yanliz degilim arapcilikda. Gel lan Ocean bi tasi hep bana atip duruyodun. Bak benden olan bide aegish var.

Onu bi gec. Dun osmanliya aniden toz kondurmiyan tipler simdide Araplari destwkliyor demek. Iyi yanliz degilim arapcilikda. Gel lan Ocean bi tasi hep bana atip duruyodun. Bak benden olan bide aegish var.
Ben arapların da iyi yanlarını alıyorum… misal starbucks .dd

Şey napsın mesela sezen hazretleri, starbucksta çalışıp oradan kazandıkları parayla eve ekmek götürenler? Hemen işi bırakıp sokakta dilenmeye başlasınları mı? Nasıl buyurursunuz? :ddd
Banane. Ben icmiyorum icmiyecegim. Sen bi care bulursun o ise. Yaz kuveyte bi mektuppp

Geri