Protesto Edilen Coca-Cola…

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ptotesto ediyorum diyenler en fazla tüketenler

Yahu eşin hamile olsa aş erse bana coca cola al dese koşa koşa gidip alacaksın. Zemzem suyumu içiricen ? Bırakın bu ayakları

Ben bu tür protestoların savaş durduğuna şahit olmadım ülke bazında kısıtlamalara gidilirse belki Bi nebze duyarlar o da ihtimal

Tüm Araplar Kola Turka içiyorlar artık.

Yahudi bankerler bu duruma çok üzülecektir.

kaç lira verdiniz lan
vay ardakaş

Coca Cola'yı marketten almıyorsunuz diye Coca Cola'yı zarara uğratmıyorsunuz. Market raflarında duruyor olması dahi Coca Cola'nın o üründen kazanç elde ettiğinin ifadesi. En nihayetinde dağıtımcıların hemen hepsi yerli büyük toptancılar. O ürünler toplu halde alınmış, faturası kesilmiş ve tutar Coca Cola Company'nin kasasına girmiş. Sen ister alıp yere dök, istersen kola şişesini bıçakla fark etmez. Gerçi fark eder ya. En azından alıp yere döktüğünüzde gülüyoruz, eğleniyoruz neşemiz falan yerine geliyor.

Coca Cola'yı marketten almıyorsunuz diye Coca Cola'yı zarara uğratmıyorsunuz. Market raflarında duruyor olması dahi Coca Cola'nın o üründen kazanç elde ettiğinin ifadesi. En nihayetinde dağıtımcıların hemen hepsi yerli büyük toptancılar. O ürünler toplu halde alınmış, faturası kesilmiş ve tutar Coca Cola Company'nin kasasına girmiş. Sen ister alıp yere dök, istersen kola şişesini bıçakla fark etmez. Gerçi fark eder ya. En azından alıp yere döktüğünüzde gülüyoruz, eğleniyoruz neşemiz falan yerine geliyor.

• Kalp Gözler
Tepkiler: glu
Kolektif bilincin temeli bireysel bilinçlenmeden geçer. "Senin, benim yapmamla ne olacak" hakir görüşü kolektif bilincin temel ögesi aslında. Ben ve ailem bireysel olarak bilhassa bu esnada alenen destek olan markaların ürünlerini almıyoruz. Bu konuda hassas insanlarla da ekonomilerine sekte vurulması gayet mümkün.

Biz almamaya devam edeceğiz bu konuda duyarlı olan herkesten Allah razı olsun..

aslinda bir sey uretip milletin protesto etmesini saglamak lazim

15 yıldır Türkiye siyaseti okuyorum. Bugüne dek hiçbir boykotun işe yaradığını görmedim. Türkiye’de siyaset hızlı yol alır. Gündem çabuk değişir. 1 hafta önce ne konuştuğumuzu bile hatırlamıyoruz. Bu da unutulur gider.

Turkiyede boycott ise yaramiyabilir ama Yurt disinda boycott baya ses getirdi. TRde hala oturup Starbuckslar tiklim tiklim. Elini bebek kanina batirmis bir milletin hicbir urunuyle isimiz olmaz

Deep not: Israilin unlu 2 buyuk supermarketi BUTUN TURK URUNLERINE YASAK GETIRDI. ALIP SATMIYOR

Siz daha oturun cocuk katillerinin kahvesini icin

Gördükçe gülesim geliyor bi ara da Hollanda’yı protesto etmek için portakal pıçaklamışlardı :D

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Geri