protein tozları böbreklere zarar verir mi?

Konu sahibi son olarak 2619 gün önce görüldü
Protein tozlarının böbrekleri yorduğu doğrudur fakat 1 2 dozun bir zararı olmadığı söylenmektedir. bununla ilgisi bilgisi olan arkadaşlar varmıdır?

Ne kadar yok deselerde tabikide varıdır. Tüm yemekler yiyecekler içecekler vucuda yararı için böbrekten geçer ve katı olanı böbrek emzim edemediği için dışkı olarak çıkar., alabildiklerini ise vucuda protein karbon hidret enerji olarak tekrar salgılar. Bazı protein tozlarının içindeki kimyasallar bu yüzden bir çok böbrek hastalığına neden olur bu olay bir anda pat diye ortaya çıkmaza belki 3 belki 7 ay sonra EmRe

Herşeyin fazlası zarar olduğu gibi protein tozununda aşırı kullanımı sonucu çeşitli hastalıklar meydana gelebilir. Ülkemizde spor zihniyetini biliyoruz sanırım. Yada ben kendımden örnek vereyım. Ben kısın spora baslarım yaza kadar 6 ay falan vardır yavas yavas gelısırm diye spora baslarım. Elemenın biri gelir nisan ayında başlar proteine abanır, amınoya abanır 2-3 ayda ücgen bir vucut yapacagını sanır sonra yamulan kendısı olur :D

zararı oldugunu dusunmuyorum. fitnesle ugrasanların %99 u protein tozu alıo zaten ki guzle bir vucuda sahıb olmak ısıtyorsanız protein tozu şart ozellıkle ğöğüs kası kol kası için

Geri