PROmetheUS

Konu sahibi son olarak 2600 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok sevdiğim çok konustuğum sohbetini sevdiğim arkadaşım :) İyiki var

PROmetheUS günlüğümün ilk hayranı :D ve yine günlüğüme güzel yorumlar yapan burçdaşım ;) iyidir ;)

Adrian :) cok sey yazabilirim hakkinda ama onu tarif etmeye kelimeler yetmez dünyada mükemmel insan yoktur ama o buna cok yakindir ,, hani hayatlarimizda bazi insanlarla karsilasiriz bidahada asla cikmasini istemezsiniz oda öyle biri iste iyiki varsin iyiki hayatimdasin :*

Promecan'ım dı o benim. Ama artık benim için ne ben bile bilmiyorum..?

Ne desem ki sana:)
Beni en çok çekenlerden biri.Hatta beni %100 anlayanlardan biri diyebilirim.En zor günlerimde kısa sürede yanımda oldu. Bana akıl verdi güç verdi. Bambaşka biri o benimiçin. Dosr,abi oldu bana.İyi ki varsın can:)

ilk karşılaşmamız çok iyi olmuştu. sonrası vasat. :)
tekrarlanmazsa ne mutlu diyorum. sen beni anlarsın :p
Foruma neşe katan birisin. Dert sıkıntı yok gibi görünüyor fakat o yüzünü şakayla örtmeye çalışıyosun :)
Arada bir dinlendir o maskeni :)

* Duruşunu ve sohbetini çok sevdiğim isim.

* ..... 'gilciğim kavramına hayat veren ve beni de buna hayran eden biri.

* Aynı kategoride bulunmaktan onur duyduğum biricik editörüm. :cici:

* EmRe eniştesini de çok seviyormuş öyle duydum :p

Herkes tarafindan cokca seviliyor bu bariz ortada :)
Selamini esirgemez, beyfendidir. Dostluk kavramini.iyi bilenlerden.

Allah gonlune gore versin :cici:

Bir zamanlar herşeyden herkesten çok sevdiğim değer verdiğim biriydi. Şuan o benim için ne düşünüyor ne ifade ediyor bilemem ama ...
İnkar edemem onunla geçirdiğim günler hayatımdaki en güzel günlerdi.
İlk kez işte tamam bu dediğim kişiydi nitekim oda öyle düşünüyordu en azından bana ve birkaç arkadaşına öyle söylemişti. Konuştuğum kişilerden çok duydum.
Ben onu herşeyden çok sevdim ama o beni benim onu sevdiğim kadar çok sevemedi. Ben onun için sadece iyi biriydim ama aşık olduğu kişi değildim.
Son zamanlarda biraz kırıcı olduğumu kabul ediyorum ama ben bunu isteyerek yapmadım kalbi kırık her kadının yapabileceği şeylerdi.
En son Masum değilsin sözü çok kırmıştı beni ama oda Masum değil
Herşeye rağmen çok iyi biri. gerçekten değer vermeyi sevilmeyi hakeden biri.
İnşallah istediği gibi birini bulabilir :cici:

Ben onu herşeyden çok sevdim ama o beni benim onu sevdiğim kadar çok sevemedi. Ben onun için sadece iyi biriydim ama aşık olduğu kişi değildim.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri