Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adrian cok sey yazabilirim hakkinda ama onu tarif etmeye kelimeler yetmez dünyada mükemmel insan yoktur ama o buna cok yakindir ,, hani hayatlarimizda bazi insanlarla karsilasiriz bidahada asla cikmasini istemezsiniz oda öyle biri iste iyiki varsin iyiki hayatimdasin
Ne desem ki sana
Beni en çok çekenlerden biri.Hatta beni %100 anlayanlardan biri diyebilirim.En zor günlerimde kısa sürede yanımda oldu. Bana akıl verdi güç verdi. Bambaşka biri o benimiçin. Dosr,abi oldu bana.İyi ki varsın can
ilk karşılaşmamız çok iyi olmuştu. sonrası vasat.
tekrarlanmazsa ne mutlu diyorum. sen beni anlarsın :p
Foruma neşe katan birisin. Dert sıkıntı yok gibi görünüyor fakat o yüzünü şakayla örtmeye çalışıyosun
Arada bir dinlendir o maskeni
Bir zamanlar herşeyden herkesten çok sevdiğim değer verdiğim biriydi. Şuan o benim için ne düşünüyor ne ifade ediyor bilemem ama ...
İnkar edemem onunla geçirdiğim günler hayatımdaki en güzel günlerdi.
İlk kez işte tamam bu dediğim kişiydi nitekim oda öyle düşünüyordu en azından bana ve birkaç arkadaşına öyle söylemişti. Konuştuğum kişilerden çok duydum.
Ben onu herşeyden çok sevdim ama o beni benim onu sevdiğim kadar çok sevemedi. Ben onun için sadece iyi biriydim ama aşık olduğu kişi değildim.
Son zamanlarda biraz kırıcı olduğumu kabul ediyorum ama ben bunu isteyerek yapmadım kalbi kırık her kadının yapabileceği şeylerdi.
En son Masum değilsin sözü çok kırmıştı beni ama oda Masum değil
Herşeye rağmen çok iyi biri. gerçekten değer vermeyi sevilmeyi hakeden biri.
İnşallah istediği gibi birini bulabilir :cici: