programlama dilleri nerde öğrenebilirim?

Konu sahibi son olarak 3989 gün önce görüldü
buradaki dilleri nerede öğrenebilirim Asp.net php vb dilleri öğrenmek istiyorum.hem güvenilir hem uygun hemde bana faydası olabilecek siteler önerirseniz sevinirim. Çok mu şey istedim :D:dyg::cat:

çok şey istemiyon bu senin hakkın :D :D :D bu tür programları öğrenmek istiyorsan sana tavsiyem https://www.siberakademi.net/ sitesindeki eğitim videolarını izle çok uygun fiyata ders alabilirsin hemen üye ol. bir çok program öğrenebilirsin kafana takılan sorularıda sorabilirsin tecrübeli kişiler tarafından güzel cevaplar alıyorsun . eğlencelide websiteleri çok güzel sana tavsiyem olsun pişman olmıycaksın eminim :hello::kop:

Gerekli anlatım kitapları birçok yerde mevcuttur.Gerekli olan kitapları alarak veya internet yardımıyla görsel derslerlede öğrenebilirsiniz. ^^

Tabii ki internet üzerinden bahsediyorsan, direk olarak php.net üzerinden. He ben kitap istiyorum diyorsan Hakkı Öcal'ın php hakkında yazdığı kitabı şiddetle tavsiye ederim.

Ayrıca php ve asp ile sınırlı kalmayıp, java ve flash'a yönelmeni de tavsiye ederim.

Geri