Profillere Tıklamama Çabası

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
senin o sözlük açan minnak parmaklarını yerim nasıl da güzel sözlük açıyor Allahım mıncır mıncır sevicem bak fdskhfdj :D neysem öhöm.
Evet arkadaşlar acaba kendinizi tam olarak ne sanıyorsunuz? Yani profilinize girdiğimizde ne anlıyorsunuz da başkasının profiline girdiğinizde bu denli endişe yaşıyorsunuz? kafalar nasıl çalışıyor suraya biri özet geçip bizi aydınlatırsa eğer çok mutlu olacağım.

Mobildeyken sık sık yaşıyorum ama dert etmedim. Etmiyorum da. Reklamlara tıkladığım zaman bir miktar sinir oluyorum. Fekat ben feysbukta yannışlıkla önerilerde çıkan saçma sapan bir sayfayı beğenmiş ve bunu da epey bir süre fark etmemiş bir insanım -onu da sonra anlatırım- o yüzden profile tıklama vs bunlar beni hiç etkilemeyör:D

Neden etkilesin güzel kız olduğunu duyduysam yürürüm abi kime ne istediğimi yaparım

Zamanında profiline yanlışıkla tıkladığınız kişiler "sen beni niye takip ediyorsun" diye mesaj atarla bir de ustune forumun ortasina yazıp havaya girerlerdi. Çok zor günler geçirdik Anlayamazsiniz jgjfjfj

Neyse bu kısmı geçip bunun için hiç bi özel çaba sarf etmemekle beraber; Birini takip etmek profilini incelemek ve mesaj atmak pek adetim değil. Mesaj atana cevap veririm o kadar.
Tiklamama gayreti içindeki kişiler nasıl bi gayret gösteriyor acaba :d

ahahahah merak ediyorsam direk tıklarım. profilimize baktığınızda şey diye düşünmüyoruz vay profilime bakmış kesin beni takip ediyor bana çok aşık :p rahats

Yorum yapanlar arasında, amberin bahsettiğini yıllardır uygulayan birini gördüm hehe

Kendi gibileri eleştirmesi komik olmuş

Profile tiklayinca forum lugatinda verilen mesaj ne biri söylesin cidden bilmiyorum.

profile tıklayınca söz kesmiş oluyorsun fjsk

bkz: madem evlenmeyecektik niye profilime tıkladın
bkz: sen profilime tıklayınca ben çeyizimi hazırlamıştım

Sevmediğim birinin profiline tıklayınca
1fe05171e052f44427b17e1df43d6120.gif

Ben gerçek tıklamayı severim, profillere değil.

Profile tıklamak bir afyondur.

:alkis:​

Xenforo’da yanlışlıkla girmek diye bir şey yok. Canım isterse girerim. Beyler profiline girdim diye damatlık bakmıyorsa sıkıntı yok. Devamke. Fjkfjjd

İstediğim profile tıklarım, istediğim kişiye mesaj atarım, istediğim konuya yazarım. Kafama göre, keyfime kalmış.

Geri