profil resmine sevgiliyle çekilmiş fotoğraf koymak

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 12 saat önce aktifti
kıskanmışımdır stop.

Muhtemelen bir iki gun sonra kaldirilmasi muhtemel fotodur ki bunun cep tel u ekran görüntüsü tipleri de vardir genellikle ergenuslarin 3.evresinde görülür

Gülümse cekiyorum....

Bir de nişanlıları ile yüzüklerini çekip profile koyanlar var
İtiraf ediyorum kıskanıyorum onları :T:

İyi niyette fotoğraf koyanlara bir şey demiyorum da bazen bak bak güzel kız buldum yakışıklı çocuk buldum diye hava amaçlı koyanlar itici bence.

İnsan beyninin kısmi hasara uğradığı durumlarda yapabilecek olduğu eylem.

Bkz: Aşk bir hastalıktır.

yapmayacagim :p
hic bir yerde tek kare fotografini koymayacagim.
kendimi birinin varligiyla etiketlemek istemiyorum.

Düşman çatlatmanın en kolay yoludur ve aynı zamanda ufaktan bir mesajda verilir etrafa..

Keşke sevgili resmi koysalar sadece. Bi de bunların sevgilisiyle öpüşürken fotoğrafını çekip koyanlar var, akıllara zarar. :o

Yüzü görünenler görünmeyenler diye kendi içlerinde ayrılırlar.

Fotoğrafı aile bireylerine göndermek istediğim çok olmuştur. Lakin çoğunlukla kıyamıyorum. Pek tatlı oluyor yahu :p

Bozuşunca o resimler kalkıyor falan sonra tekrar konuyor, ordan ilişki durumu takiplenebilir :D

kadın yapar eyvallah
ama erkek sevgilisinin resmini koymaz
racona ters

Ben yapıyordum bi ara sonra bazı şeyler oldu annem facebook açtı babam facebook kullanmaya başladı whatsapp ta akrabalar belirince artık yok fotoğraf falan.

Çatlayın da patlayın gibi bir anlama gelebilir.

aciklamayi bilemem ama birgün
Ciddi birsey olursa aileler falan bende yüklerimm sevdigim adami da kinamayin :D küçük bir heves .) sonra kaldırılır zaten herhal :p

Geri