Silinmistir, keyifli forumlar dilerimSiler misiniz rica ediyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Silinmistir, keyifli forumlar dilerimSiler misiniz rica ediyorum
Silinmiştir.Merhaba siler misiniz ?
Silindi.Silebilir misiniz?
Teşekkürler.
Dün hem evi komple temizledim, hem telefon galeri,mesaj temizliği yaptım hızımı alamayıp forumdaki profil mesajlarımı silerken buldum kendimi....Profiline yazdigim kisinin sildirdigini gorunce sinirleniyorum..... trip![]()
Profiline yazdigim kisinin sildirdigini gorunce sinirleniyorum..... trip![]()
İşi gücü bıraktık 6 senedir silinmeyen yüzlerce mesajı siliyoruz….Merhaba, silebilir misiniz teşekkür ediyorum.
ahahahhsdh çok teşekkür ederim adminim saygılar.....bi altı sene sonra yine gelirim konuya....İşi gücü bıraktık 6 senedir silinmeyen yüzlerce mesajı siliyoruz….
Bi ara profil mesajlarımı kendim silebiliyordum.. yine aktif etseniz herkes kendisi uğraşsa….olmaz mı?İşi gücü bıraktık 6 senedir silinmeyen yüzlerce mesajı siliyoruz….
Maalesef kalıcı silme sizde yoktu Lena'cım . Bahsettiğin senin ranktan dolayıysa onu ayarlım sadece silersin ama kalıcı mesaj silme yöntemi sadece yönetimdedir.Bi ara profil mesajlarımı kendim silebiliyordum.. yine aktif etseniz herkes kendisi uğraşsa….olmaz mı?
Yosuncuum profil mesajlarının yanında sil vardı o dönem şu an rapor var sadece. Sil’e tıklayınca sebep yazıyordu nokta koyup tıklayınca anında kayboluyordu. Rapor olarak mı geçiyordu o buton dicem de anında siliniyordu :m geçen seneydi sanırım tam tarih hatırlayamıyorumMaalesef kalıcı silme sizde yoktu Lena'cım . Bahsettiğin senin ranktan dolayıysa onu ayarlım sadece silersin ama kalıcı mesaj silme yöntemi sadece yönetimdedir.
evet siliyorsun öyle şuan yoksa ranktan dolayıdır hallediyorum.Yosuncuum profil mesajlarının yanında sil vardı o dönem şu an rapor var sadece. Sil’e tıklayınca sebep yazıyordu nokta koyup tıklayınca anında kayboluyordu. Rapor olarak mı geçiyordu o buton dicem de anında siliniyordu :m geçen seneydi sanırım tam tarih hatırlayamıyorum
Benim mesaj düzenleme butonumda bozuk hâlâ, onu da halledebilir misin yosuncumevet siliyorsun öyle şuan yoksa ranktan dolayıdır hallediyorum.