PRoFessoR

Konu sahibi son olarak 2608 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam bir beyefendi. Forumun olmazsa olmazlarından degerli bir arkadaşımız :cici:

*Saygıdeğer ve efendi bir kişiliğe sahip.

*Yeni yeni konuşmaya başladığım ama samimiyetine inandığım iyi biri :)

Sağlam karakterli güvenebileceğiniz bir arkadaş

Nickinin hakkını veren üye. Yorumlarını takip ettiğim 2-3 kişiden biri.

Beyefendi saygılı efendi tanışılması gereken birisi :)

yeterr ulannnnnnn:D:D
yeter bu kadar basimin belasi oldugun :p senin uyusluklarinimi cekicem acaba ben surekli :D

saka bi yanada ben seninle tanistigim güne hep sükrediyorum:) iyiki senin gibi bi dostum, sirdasim var:)birbirimizi cokca yesekte bu birbirimize ne kdr deger verdigimizi gösteriyor bence:)

duygusalligini ört bas etmeye calisip mantikli görünen dostum benim:)
mertsin, adamsin. cok güzel seversin, eglencelisin, bi o kadar da agir baslisin.
hic gitme olur mu?

bir abi kardeş ne kadar tarafi edelebilir ki seni kelimelerle tarif etmek mümkün değil :)

Profummm bidenem,cancağzım..
Bakmayın böyle sakin durduğuna nekka neşelidir var ya:D Konuştuğum zaman en çok huzur aldığım kişi..Ve hayatımdan hiç birzaman çıkmayacağını bildiğim kişi.Özel İnsan.Herşeyin en güzelini okadar iyi hak ediyosun ki..
Yerin bende hep ap ayrı. Seninle gülüp ağlamayı seviyorum.Düğününe inşALLAH gelicem.Sakaryada ayrı düğün yap ama benim için:zuha:
Seninle bir araya gelirsek vay o şehrin haline.
Lan demek çok yakışıyo sana lan bunu fark ettim:zuha:
Daha çok seni anlatırdım da sayfalar yetmez:p
Seviliyosun kuzum.İyiki varsın.
O yüzün hep gülsün.
Rabbim sana önce sağlık,sonra bir ömür boyu mutluluk huzur versin:)

yeni görüyorum böyle konularıı beeen görsem yazardım taaammmıı :hih:

Önceleri soğuk gelsende tanıdıkça keyifli biri olduğun ortaya çıkıyor. Diğerler kadar geçmişimiz yok belki ama çok kıymetli olduğunu sakın unutma. Bu forum için çok değerlisin. benim içinde öyle. Her an her konuda fikrini almak beni mutlu eder :)

Güz sancısının gökkuşağı eşliğinde kaybolması gibi gelişi.Onu ilk gördüğümden beri üzerinde bir ağırlık olduğunu hissediyordum.Gerçektende öyle.Ama o çok güçlü.Taşıdığı onca yüke rağmen pek çok yüksüz insana bile fark atıyor.En önemlisiyse insancıl.Hayat batağında olan insanlara kem gözle bakmak yerine insani değerlerle yaklaşabiliyor.Benim biricik abilerimden :p Sağlığıyle ilgili problemleri beni endişelendiriyor.Sigara vs içmesi kati suretle yasak açarım kapanmak bilmeyen çenemi valla ! :hih: Yakında evlencek düğünümde karşılıklı oynayacağız dedi.Umarım nasip olur o günler ömrü boyunca gülücüklerle geçer.Mutlu olmayı en çok hakedenlerden...

Şahsen tanımıyorum ancak yorumlarını beğendiğim bir üye diyebilirim.

Kendisini çok sever ve sayarım. Yaş olarak küçük olduğumdan dikkatimi çeken kişisel özelliklerini saymam benim düşünceme ve öğrendiklerime göre hoş olmaz. Fakat, duruşu , düşünceleri örnek alınacak şeyler. Her bir sözü benim için önemlidir.

Hülyasına çok aşık saygılı efendi dürüst insanlardan. Değerlidir.

İyidir hemşom kimseye bir zararı olmaz kendi halinde takılır :) Yazıları ve paylaşımları oldukça güzeldir , sayfasına uğradığınızda sonuna kadar okuyacağınızdan şüphem yok ..
Allah yar ve yardımcın olsun PRoFessoR ...

Forumdaki erkekler arasında duruş, düşünce ve kişilik olarak en kaliteli insan. Çok konuşmasak bile çok sevdiğim, takdir ettiğim bir beyefendi. Dilerim ailen ile çok mutlu ol PRoFessoR :srl:

Buyumus ve dunyayi kirletmis :p O kadar diyorum dikkatli ol diye ama nafile :p
Bir gun onunla cevre temizligi yapacagiz :p
Saka bir yana icten ve saygili birisi :)

hem dost ,icten , saygili ,samimi birii ayrica hulyasina cok asik
iyiki tanimisim diyorum :)

Ben sana yazdımı hatırlıyorum sanki neyse yazmamışssamda yazım :)
Öncelikle kibar beyefendi bir kişiliği var yaşı benle aynı oldugu halde benden yaşca büyük gözüken bir üyemiz :) hayat olgunlaştırdı onu sanırım :) Yakında baba olacak adayımız insanın derdi olunca çekinmeden ona anlatabilir dert dinlemeyi seven biri :) Öyle herkeslede konuşmaz 3 4 tane dostu var yetr onlara :) Forum oyunlarından isim vermeden yorum yapın takipçisi :D Onun yerine beni takip etsen iyiydi :p

Yoldaşım olan bir insan , duygu düşünce duruş olarak herzaman saygıyı sonuna kadar hakeden adam gibi adam denilen nadir üyelerden.Ama benimle onun arasında ortak nokta ki , ilk tanışmamızda bu şekilde olmuştu yoldaşım olmasıdır...

PRoFessoR uzaktan uzağa saygı duyduğum , yorumlarını beğendiğim
oturaklı bir kişiliğe sahip , kalemi çok sağlam olan saygı değer birisi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri