PRoFessoR cok hainsin!

Konu sahibi son olarak 4347 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar dost dedik bagrimiza bastik adamin isi gücü benimle dalga gecmek hemde zaaflarimi bildigi halde buyrun kaniti :hih::hih: PRoFessoR

nsky4.jpg

Ozel hayat dıye bırsey var senı sıddetle kınıyor ve dırenıs kararı alıyorum:D:zuha:
#dıreneyupbeyzayakarsı

Ozel hayat dıye bırsey var senı sıddetle kınıyor ve dırenıs kararı alıyorum:D:zuha:
#dıreneyupbeyzayakarsı

hhahahahahaah:haha::haha::haha::haha::haha::haha:
bana karsi direnemezsin :cici::hih::zuha:

hhahahahahaah:haha::haha::haha::haha::haha::haha:
bana karsi direnemezsin :cici::hih::zuha:

:zuha: gorursun sen halk ayaklanması cıkartıcam herkes karsında lopur lopur mantısını yıyecek ustune cıkolata yıyecek senınde azının suyu akacak:haha:

CastieL kardesım onu demen bıle yettı:haha:
bende bıraz once yedık cıkolatamı bogazımdan yag gıbı kaya kaya ındı:haha:

Direnişini destekleyip, tiz zamanda bir çikolat yeme eylemi gerçekleştirelim diyorum...

pasta güzelmiş ama dışı vanilla ve muzlu içi çikolatalı iki tanede alpella var daha açmadım onları :D

Çikilatanın dibine vuralım diyorum...:D

yalnız arkadaslarLaL arkadasımız 3 hafta once kendı basına cıkartmıs oldugu yasa ıle kendı cevresınde ve umuma acık alanlarda arkadaslarının cıkolata&mantı yemesını yasaklamıstır.
Kendısının bu tutumunu sıddetle kınadıgımızı belırterek tekrar eskı halıne donmesını sahsından telep edıyoruz yoksa bu ısın sonu yok:zuha:

kımse dostum dedıgı kısıye karsı HAIN ıthamını kullanamaz

#dıreneyupbeyzayakarsı:zuha:

puuu nankorlerrrr hainlerrr verdigim emeklerime yaziklar olsunnn arkami doner donmez vurmussunuz sirtimdan hainlerrrr

Sizemi sorucam acaba kararlar alirken piss ezikler siziii:zuha:

Aldıgın kararlar bızıde ılgılendırıyorsa ve bunu kamuoyuna yayıyorsan tabıkı ızı baglar:D
kendıne gel kendıne Lal hanımefendı:D:Dbak teksın ezer gecerız senı:zuha:

CastieL sen egleniosun ama ben gercekten cikolata yememeye calisiorum. El insaf.

Gerçekten ise kaldırırım sorun değil konuyu geyik bölümüne açtığınız için şaka olarak gidiyor sanmıştım

Halden anlayin sigara birakmaya calisan biri gibi dusunun bunn ustunden surekli saka yaparmiydiniz oluorum cikolatasizliktan :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri