-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ozel hayat dıye bırsey var senı sıddetle kınıyor ve dırenıs kararı alıyorum:zuha:
#dıreneyupbeyzayakarsı
hhahahahahaah:haha::haha::haha::haha::haha::haha:
bana karsi direnemezsin :cici::hih::zuha:
Ozel hayat dıye bırsey var senı sıddetle kınıyor ve dırenıs kararı alıyorum:zuha:
#dıreneyupbeyzayakarsı
aynen ustadım yapalım bunu beyzada sadece bızı seyretsın:haha:Direnişini destekleyip, tiz zamanda bir çikolat yeme eylemi gerçekleştirelim diyorum...
ben başladım bile resimde göndereyim mi![]()
Direnişini destekleyip, tiz zamanda bir çikolat yeme eylemi gerçekleştirelim diyorum...
pasta güzelmiş ama dışı vanilla ve muzlu içi çikolatalı iki tanede alpella var daha açmadım onları![]()
Çikilatanın dibine vuralım diyorum...![]()
Aldıgın kararlar bızıde ılgılendırıyorsa ve bunu kamuoyuna yayıyorsan tabıkı ızı baglar
kendıne gel kendıne Lal hanımefendıbak teksın ezer gecerız senı:zuha:
Direnişini destekleyip, tiz zamanda bir çikolat yeme eylemi gerçekleştirelim diyorum...
pasta güzelmiş ama dışı vanilla ve muzlu içi çikolatalı iki tanede alpella var daha açmadım onları![]()
Gerçekten ise kaldırırım sorun değil konuyu geyik bölümüne açtığınız için şaka olarak gidiyor sanmıştım
Böyle söylesen yanlış anlaşılmayacak zaten çok ciddi bir tarzda söyleyince ister istemez kendimi geri çekiyorum