Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan öneriler

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
keşke haksız çıksam ama maalesef haklı çıkacağım.

• Üzgün
Tepkiler: glu
Her şey yolunda bu zat kıskançlığından iftira atıyor. Sizlerden rahat yaşayan başka yok bu cihan da.

Alım gücü düşen kesim zaten zorunlu tasarruf ediyor ve ihtiyaçlarını bile karşılayamıyor.

Kimsenin tasarruf yaptığı yok. Ben de dahil. Çünkü Tassarruf demek kayıp demek. Kullanamadan değer kaybı demek. İnsanımız ne gerekiyorsa onu yapıyor. Böyle zırvalayanları ciddiye alanlar zarar eder.

@ismail89'un pasaport almaya parası yok ne tassarrufu yapacak ki. Simit yer o simit akşama kadar.
Bakın birazdan borç para ister.

Herkesin çok iyi bildiği bir durum olsa da bir şekilde hatırlatma yapmış oluyor.

Köleyiz burada karnımız doymuyor sen tasarruftan bahsediyorsun. Ancak TR'den emekli olursam güzel tasarruf yaparım, 10 bin TL harca harca bitmez fldkdjj
Diğer vatandaşlarımız nasıl parayı götürüyor, sor ve öğren. Sonra Türkiyeden emekli maaşına muhtaç kalma. Yaşın olmuş 39, kaldı şuradabi 28 yıl daha. O da çabuk geçer.

Diğer vatandaşlarımız nasıl parayı götürüyor, sor ve öğren. Sonra Türkiyeden emekli maaşına muhtaç kalma. Yaşın olmuş 39, kaldı şuradabi 28 yıl daha. O da çabuk geçer.
Sen bakma onlara hepsi aç, ay sonunu zor getiriyorlar. Türkiye'ye gelince bolca harcayıp zengin gibi gösteriyorlar kendilerini. Adamlar yılda iki sefer et alıyorlar onuda bayramlarda. Halimiz kötü burada ve senin gibi şanslı değiliz refah içerisinde yaşayalım.

Sen bakma onlara hepsi aç, ay sonunu zor getiriyorlar. Türkiye'ye gelince bolca harcayıp zengin gibi gösteriyorlar kendilerini. Adamlar yılda iki sefer et alıyorlar onuda bayramlarda. Halimiz kötü burada ve senin gibi şanslı değiliz refah içerisinde yaşayalım.
Bahşiş bile bırakmıyor garibanlar.

Hepsi borç alıp geliyor ülkeye, kiliselerde bedava yemek yiyorlar. Orada helal kesime dahi bakmıyorlar bedava olunca.
Ne demiş atalarımız, bedava sirke bal'dan tatlı olurmuş. Sen gariban hakkı yeme. Ben sana buradan bir Çuval Mısır unu gönderirim. İstersen Hamsi de göndereyim.

Ben Yeni bir Vergi Önermeyeceğim sadece kendisine bir kaç mesaj iletmek istiyorum:

Kendisinin şunları yapması iyi olur diye düşünüyorum:

1) Büyük Enkaz devraldıysa, O enkazı kimden devraldığını söylemeli.

2) Fakirden vergi almayı bırakmalı.

3) Kamu Bankalarının görev zararlarının peşine düşmeli

4) Nas Ekonomi Modeli denen şeyin Ülkeyi nasıl batırdığını halka açık sözlülük ile anlatmalı.

Nasıl okul okumuş ki bu adam. Şu an en ucuz şey dolar. Herşey dolarla fiyatlanıyor. Dolara endexli bir malı TL ile krediyle ve cok taksitli alabileceksem neden tasarruf edeyim. Malsız kalmak için mi

Nasıl okul okumuş ki bu adam. Şu an en ucuz şey dolar. Herşey dolarla fiyatlanıyor. Dolara endexli bir malı TL ile krediyle ve cok taksitli alabileceksem neden tasarruf edeyim. Malsız kalmak için mi
Enflasyonu nasıl düşüreceksin bu durumda? Sürekli arz-talep varken enflasyon düşer mi? Halkı alışverişten uzak tutup tasarrufa yöneltip enflasyonu kontrol altına almaya çalışıyorlar ayrıca taksitle aldığın o ürünlerin hiçbirinin ederi o değil ki...

Geri