Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan kuaförlerin pazar günü kapalı olmasına eleştiri

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Şimdi Bakın Sevgili Arkadaşlarım:

Tane Tane Düşünelim Yazalım:

1) Valilik İstanbul’da karar almış Kuaförler Pazar günleri kapalı olacakmış.

2) Bazılarınız zaten öyleydi demiş. Hayır ceza yoktu karar ekte.

3) Nüfusun çoğunluğunu Pazar günleri saçını kestiriyor. Bu karar FELAKET saçma.

4) Ancak öteki yandan Kuaförlerde çalışan genç arkadaşlar haftasonu tatil yapmak ve birazda olsun gezmek istiyor. Bu da haklı talep.

5) Bu haklı talebin çözümü matematikten anlamayan KASAP gibi, FAŞİST gibi her kuaförü Pazar günü kapatmak değil.

6) Dersiniz ki Her çalışan iki Cumarteside bir izinli olacaktır.

7) Veya illa kapatacaksanız illa Haftasonu olacaksa o zaman Cumartesiyi seçersini.

Allah aşkına biraz Akıl Mantık.

Lütfen rica ediyorum bu kararı gözden geçirin inanıyorum ki hızlıca iyi yönde bir değişiklik yapabilirsiniz.

Bir ara da AVM'ler pazar günleri kapalı olsun talebi gelmişti ki o da olacak iş değildi.

Çok saçma bi karar olmuş, düğünü derneği olan insanları hiç düşünmeden alınmış bi karar. İnsanları özel belge çıkarmakla uğraştırıyorlar anca.

İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz ise berberlerin pazar günü kapalı olacağını şu sözlerle açıklamıştı:

"Aslında böyle bir uygulama vardı ancak Bakanlığın konuyla ilgili duyarlı davranmasıyla bu durum yasal zemine oturdu. Esnafımıza yaptığımız anket sonucunda berberlerimizin yüzde 93'ü hafta tatilinin pazar günü olmasını istedi."

İşte bu kadar bu adam. Bizim madadımızda ayı bağırıyor adam pazar günü saçını kestirmedi diye delirmiş. Kapalı kardeşim pazar günü. İşine gelirse. Çok derdin varsa al makina kendin kes

İşte bu kadar bu adam. Bizim madadımızda ayı bağırıyor adam pazar günü saçını kestirmedi diye delirmiş. Kapalı kardeşim pazar günü. İşine gelirse. Çok derdin varsa al makina kendin kes
Kadın kuaförleri açık ancak erkek kuaförleri kapalı olduğu için itirazlar.

Özgür Demirtaş konusu açtığımda senden gelecek yorumları az çok tahmin edebiliyorum.:)

Kadın kuaförleri açık ancak erkek kuaförleri kapalı olduğu için itirazlar.

Özgür Demirtaş konusu açtığımda senden gelecek yorumları az çok tahmin edebiliyorum.:)
Açmayın efendim rica ediciiim :D
Ne bu böyle ayol ben merkezli tavırlar gerçekten uzak yorumlar kimsenin umurunda olmayan talepler.. adam gıcık afedersiniz. Hadsiz. Zaten sıcak yeterince. Bir de üstüne günlerce Sarıgül'e maruz kaldım. Ama artık yeter

Açmayın efendim rica ediciiim :D
Ne bu böyle ayol ben merkezli tavırlar gerçekten uzak yorumlar kimsenin umurunda olmayan talepler.. adam gıcık afedersiniz. Hadsiz. Zaten sıcak yeterince. Bir de üstüne günlerce Sarıgül'e maruz kaldım. Ama artık yeter
Tamam, bundan sonra kendisi ile ilgili konu açmayacağım.:) Sevmeyenler arasında @No Pasaran da var.

Geri