Prof. Dr. Ahmet Ercan: Yersel ısınmayı durdurmak için kişi ve inek sayısı azaltılmalı

Konu sahibi son olarak 806 gün önce görüldü
Profesör Ahmet Ercan Bey duyurmuş:

"Yersel ısınmayı durdurmak için KİŞİ ve inek sayısı azaltılmalı."

Sevgili Profüsürümüz;
İNEKLERİ nasıl azaltacağınızı az çok tahmin edebiliyoruz.
Kesip yiyeceksiniz.

Ya KİŞİ sayısını nasıl azaltacaksınız? En azından TEKLİFİNİZİN ne olduğunu açıklamayı bize LÜTFEDEBİLİR misiniz?

Zeyl 1: "Dünyayı kurtarmak demek, sanırım FAKİRLERİ yok etmek demek", deyip duruyoruz. Bize KOMPLUCU diyorlar. Profüsürümüze ne diyecekler bakalım.

Zeyl 2: "YeR sel" ısınma :)))) Bu uydurukça Türkçe Profüsürlerin ağzında da bir başka duruyor.

1685194158280.jpg

Kontrollü nüfus artışı projesi uzun zamandır gündemde çünkü doğal kaynaklar artık yeterli gelmiyor. Mevcut nüfusu yok etmekten bahsetmiyordur ancak dünya genelinde nüfus artışını belli bir sisteme göre planlamak gerekiyor.

Dünya zaten yok olmak üzere... Nüfus artsa bile yaşamak için imkan bulamayacaklar.

geçen kılıçdaroğlu'nun babala tv yayınında seyircilerden biri bir bardak daha aldım karbon ayak izim arttı diyordu. bu ve buna benzer sorunlar bu ülkenin sorunu değil, anlayın şunu. bu mevzuları gitsin hollanda konuşsun, tartışsın.

Bence memlekette profesörler de dahil olmak üzere yeteri kadar karbon salınımı yapan iki ayaklı sığırlar var. Onları kesersek, en azından oksijenimizi tüketmemiş olurlar hem de canlı besi işi canlanmış olur. Sonuçta dört ayaklıların eti, derisi, sütü hepimize faydalı. İki ayaklıların bize ne faydası var azot salınımından başka?

Kısmen de haklı aslında.

Üç sayfa tartıştığınız Özdağ & Oğan kimdir bilmek ister miydiniz ?

Bundan 10-11 yıl önce idi. Kiracı olarak evine taşındığımızın bir kadın ile gel zaman git zaman samimi olduk. Benim merhum dedem de Subay olduğu için, samimiyet kurmamız çok da zor olmadı. Malum kadının ismini vermeyeceğim. İzmir'de yaşıyor. 28 Şubat sürecindeki etkili milletvekillerinden birisinin kuzeni. CHP'de ağırlığı olan bir kadın. Üstüne üstlük dayısı da, Türkiye'deki geçmiş darbe girişimlerinden birinin baş kahramanı. Her neyse bu kadınla bir gün konuşurken bana "Ben en kolay hangi ülkeden pasaport alabilirim biliyor musun?" dediğin de ve "Bilmiyorum teyze hangisi?" diye ben sorduğumda verdiği cevap direkt İsrail olmuştu.

Önce şaşırdım sonra İsrail ne alaka diye sorunca; Biz ailecek Girit Yahudisiyiz. Kuzenlerim de, akrabalarımda aslen Yahudiyiz demişti. Düşünün ki bunlar CHP içerisinde ve orduda yıllarca Türk kimliği ile hareket eden insanlardı.

Peki bunun konumuz ile alakası ne? diye soruyorsunuzdur.

İşte bu kadın bu seçimlerde CHP'den ayrılıp Zafer Partisine üye olduğunu, parti de üst düzey görevlerde olduğunu ve Sinan Oğan'ı desteklediklerini söylemesi, konuyu bu noktada bağlantılı kılıyor. Şimdi içinizden bazı süzmeler "Neeyy vhaar channım destehleeeyebülüü" diyecektir. O zaman bende şunu sorarım size;

Yahudilere bir bakın bakalım kendilerinden olmayanı herhangi bir ülkede veya Türkiye'de desteklerler mi?

Oğan'ın yaptıklarına herkes çok şaşırmış olabilir. Ben ise hiç şaşırmamıştım.
Al sana Sinan Oğan'ın gerçek yüzü @Borsa yatırımcısı kardeşim.

Geri