ÜSözlük Prodesmotes

S
  • Kullanıcı Simurg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Soğuk ve suratsız biri gibi

Yanlış

dharma kişisi hariç hekese soğuk ve suratsız biri gibi

Doğru :cici:

Forumu baz alırsak tabi.

Yeri özel bir kaç kişiden biri benim için.​

Yazdıkları öylesine karalamalar değil, akıl yürütme barındırıyor. Bir bakış açısı oluşturacak türde bilgi ile zenginleştirilmiş içerikler sunuyor.
Hep yazın, okuyalım.
Saygılarla

Bir ara numarasi vardi ben de hala duruomu acaba bi bakim

Öncelikle zeki olduğunu düşünüyorum. Bütünü algılama noktasında detaylarla oldukça ilgili.
Çoğunun es geçtiği ayrıntılar onun dikkatinden kesinlikle kaçmıyor.
Körü körüne bir şeye bağlı olabilecek biri değil. Okuduğu bilginin kaynağı ve kanıtlanabilirliğine son derece önem veriyor. Yaptığı yorumların temelini de bu bakış açısı oluşturuyor.
Yorumlarını keyifle okuduğum üyelerden biri Sevgili Prodesmotes. Daha da çok okuyabilmek temennisiyle.

Avcı çakal.
Tilki de olur aslında.
Zeki çünkü.
Tilki ile Çakal öpüşse, çocukları olsa o @Prodesmotes olurdu galiba.
"Önce Vatan" düşüncesi çok gelişmiş. Yakışır...

melnur ile diyaloğu bana Tolga Çevik ve yönetmeni Fıratı hatırlatıyor.
Ama daha karar veremedim...
Hangisi Tolga, hangisi Fırat...

o bir mülteci
kendi yüreginden baska siginacak yeri yok yurdu yok
...
orda savas ciksa bile
ölen yok..

Kendisini forumsal ilişkiler denilince akla gelen kriterler ile değerlendirmek doğru bir yaklaşım olmayacaktır. "Like verdim görmedi,üye sözlüğüne yazdım, yazmadı,iyi geçiniyorduk övmedi" gibi. Bu anlamda tanımadan sergileyeceğiniz duygusal bir yaklaşım, gözünüze antipatik gelmesine sebep olabilir.Bu konuyu hala sildirmemiş mesela hmm... Ben tanıdığım için kendimi şanslı görüyorum bana çok şey kattı,katacağına da inanıyorum... Uzun uzuuun çok güzel şeyler yazılabilir burada ama ilginizi çekiyorsa siz emek verin, merak ediyorsanız tanımayı deneyin...Beşeri açıdan özel gördüğümden bahsetmişim.Astrolojik açıdan da öyle. Süreyya hanım gibi bir parça ile yazımı noktalamak isterdim fakat dinlediğim parçaları pek beğenmiyor.Paylaşırsam "İğrenç bir daha paylaşma" demesi olasılıklar dahilinde. Kedi gifi ile noktalasam hoşuna gider ama. Kendisi de iyi bir kedisever...
Forumdaki güncelleme sorunundan dolayı ekleyemedim, güzel görseller biriktirdim şu sıra.

Son düzenleme:
Bazen forumda tanıdığınız biri olması, diğer üyelerin karakter yapısı ya da iletişim tarzı konusunda önemli fikirler edinmenizi sağlıyor.
Siyasetle pek alakam yok.
Ben Prodesmotes i tanıyorum mesela,(seviyorum da ama konumuz bu değil) haliyle yazdığı her konuya denk geldikçe bakınıyorum.
(Bu mesajımin savunma olarak algılanmaması en önemli temennim; %100 duygusuz gözlem içerir.Zaten siyaset zırcahil olduğum bir alan) Haklı olmak adına o kadar absürt hallere ve yakıştırmalara giriliyor ki, okurken gülmeden edemiyorum. Bazı insanların bazı özelliklerini gerçekten bilirsiniz, aksini biri aşırılıkla yakıştırınca bi gülme gelir ya öyle bir şey. Melnur bey de o hale bürünmüş bi konuda bugün, güldürdü. Bi konuda da climax bey "ben senin gibi kadını aşağılayan inanışlara inanmıyorum" demişti Prodesmotes'e , o da güldürdü. Kaçtır türevlerine denk geliyorum bi gülme geliyor yazayım dedim.Fantastik yargilariyla çok eğlenceliler.
Yavv yine görsel ekleyemedim.
Öfff

Bu konu; beni itin g.t.n. sokun diye var. Övecekseniz kilit asalım. Doğum günümü kutlayan yüzlerce insandan biri olacaksanız bir kıymeti yok. Doğru adamı biliyorum.

Yama @melnur , iki kelam et.

oggysinin balı :emoji_lollipop:
akla sürülecek fikir sahibi :emoji_ledger:
ekonomik analistçi :emoji_chart_with_downwards_trend:
favori para birimi dolar :emoji_dollar:
siyasi bilmiş :emoji_bulb:
kendi seçim anketlerini yaptırdığı araştırma şirketi var :emoji_flashlight:

Bu sefer kızacak belki..
"Kendini geliştir artık" diyedebilir.
Ama bunu bir kez daha hatırlayalım.. ondan sonra desin..
yeni yılınız kutlu olsun efendim..
ve artık bronz değil, yazar olsun. ltfn.

Finansal piyasaları, borsayı ve ekonomiyi takip ediyor.

Geri