Prensess Kimdir

Konu sahibi son olarak 2675 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adım DENİZ 23 yaşındayım Ankarada ikamet ediyorum çalışıyor geziyor egleniyor diyelim1 .72 boyum kumral sarışına yakın saçlarım bugday tenliyim
Anlayışlı bir insanım karşımdakininde öyle olmasını isterim. Yalanı sevmem doğru söylemekten korkmam kötü birşey bile olsa doğrunun bana bi zararı yok doğru söylediğim için yanımdan giden olursa ayağa kalkar kapıyı kendim gösteririm doğruyu değilde yalanı sevenden hayır gelmez hiç yanımda olmasın daha iyi. İnsanları mutlu etmeyi severim onlar mutlu olunca benden mutlu oluyorum. Kafa biriyimdir eğlenceliyimdir. Çok konuşmayı sevmem heleki boş konuşan insanları hiç sevmem. Atarlıyımdır yerine göre ama alıngan değilimdir karşımdakininde alıngan olmasını istemem. Beni tanıyan insan esprili ve şakacı biri olduğumu bilir o yüzden alınmaması lazım ben söylerim herşeyi karşımdaki insanın kapasitesi anlama kabiliyeti varsa bunun şaka yada espri olduğunu çözer çözemiyende alınıyor işte. Kimse için kendimi değiştirmem ben asla karşımdaki insanında değişmesini istemem seven insan eş olsun, dost olsun, arkadaş olsun olduğu gibi kabul etmelidir karşındaki insanı ve ona göre empati yaparak davranmalıdır. Çok hırslıyımdır birşey yapıcaksam onu olmasa bile kestirip atmam olucak diye diretir ve sonunda oldururum. Çünkü biliyorum ki şu hayatta imkansız diye birşey yok herşeyi yaparsın belki uğraştırır zaman alır ama yaparsın ve istediğine ulaşırsın.

Kitap okumayı çok severim.. Evimde kendime ait küçük bir kitaplığım var.. Film ve yabancı dizi izlerim. Bisiklet sürmeyi çok severim. Yağmura bayılırım. Kedileri çokkkkkkkkk severim

Renkli bir ortamınız var. Biraz da ben renklendireyim. dedim geldim inş kısada olsa tanıtmışımdır kendimi merak ettiginiz bir şey olursa çekinmeden sorabilirsiniz
çokmu uzun oldu ne :cat:

Memnun oldum çokça Deniz
hayatında her şey dilediğin gibi olur umarım

Denızcım Kendını cok guzel anlatmıssın Hosgeldın senı aramızda gormekden mutluluk duyarız Cok naıf ve sevecen bırısın zaten ıyıkı geldın :cici:

kalbi tertemiz, hayat dolu, azmini, hırsını,empati kurma düşüncesini sevdiğim:cici:
iyi ki tanıyorum.

Denızcım Kendını cok guzel anlatmıssın Hosgeldın senı aramızda gormekden mutluluk duyarız Cok naıf ve sevecen bırısın zaten ıyıkı geldın :cici:

Bende iyiki geldim dedim çok sıcak tatlısınızki:)
sizi tanıdıgım için ayrıca bende çok şanslıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri