prens dizi replikleri

🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
gibi'nin varsa prensin de olur dimi?

- "sen nasıl bir insansın ya? abinin bolluk ve refah içinde yaşaması için istemediğin bir evlilik yapıp hayatından vazgeçmek bu kadar mı zor? sen bu kadar mı bencil bir insansın hasharia?"

fatih sultan mehmet.
padişahın adı fatih suştan soyadı mehmet.
eğer tarih bilmiyorsanız, sultaniyeyyi osmaniyeyi aliyeyyi gelmicektiniz.

bu sefer hiç şansımız yok gibi ya

+ devlet malını alıkoyma, zimmete para geçirme ve yolsuzluk suçları sebebiyle idam edileceksin! son bir sözün var mı?

- bunlar burda suç mu? deli misin sen be? bu sebeplerden dolayı biri öldürülür mü? hiç duymadım. benim kendi öz amcam, kral olabilmek için abimle bir olup babamı öldürdü, yani bu kafayla bizim amcamı yatırıp s*memiz lazım.

+ eeeeh. yeter be, kendine gel artık! saçma sapan konuşup durma. karşınızda bir kral var! bongomia kralıyım ben! öyle bar köşelerinde götüm için zar atacak kadar küçülmedim göklere şükür. başka birşey iste...
- kürkün.... güzelmiş
+ evet beyler götüne başlayalım.

ayy başkası adına utandığım için beyin kanaması geçiriyorum şu anda, birden utandım sion adına çünkü, kademeli gelir ya normalde.
böyle lang diye utandım, sen nasıl bir insansın sion ya.
öblövllvöp bir şeyler yapıyorsun adama yaranmaya çalışıyorsun, ya sen martonla fingirdeştin buradan dönmez artık.

+ben bu arada size lala demek zorunda mıyım?
- ismim: şemseddin muhammed bin hamza'dır
+dediğim gibi lala bey, ben sanata oldukça düşkünüm

asafdsgsgv :d

68bdb8c818e315d185f93e74e0e0b449.jpg

+ ben seni niye savaş meydanında hiç görmedim?
- kollarım yok majesteleri...
+ eee, bahane mi bu? kafan olmasa bile geleceksin beyefendi, savaş bu. kaldı ki kafan da var.

bu repliğin videosunu halı sahaya gelmemek için bahane üreten arkadaşlara gönderiyorum

zorlama bi komedi, sevmedim, sevimsiz geldi
ben gibiciyim .p

"adamlar gelin macarlar karşısında size yardım edelim dedi yok biz istemiyoruz bokumuzda boğulacağız ellemeyin bizi dedik. öfff... aklımı deliricem sinirden!!"
.......
"ama cesaretine hayran kaldım valla. fransa kralının odasından, içeride fransız kraliçesi varken kolye çaldı bu. analar böyle yiğit doğurdu mu a dostlar!!!!1"

abi sen zaten sır saklayamazsın ki.
haserya bunu başka yerde söyleme sana çok gülerler ha, benim en bilinen özelliklerim 1 çok akıllı olmam 2 çok cesur olmam 3 çok iyi sır saklayabilmem.
yani şu anda çok saçmaladın kusura bakma.
abi ben plipten hamileyim.
....
kuduruyorsun di mi diğerlerine söylemek için.
ne kudurayım be bana ne senin özel hayatından.
iyi ben söyleyeyim o zaman.
haşerya nolur ben söyleyeyim, hep böyle bir şeyi söylemek istemiştim ben zaten bunu içimde tutamam ki.
abi yok öyle bir şey ya.

"bir insanın gözü nasıl kirlenir ya?"

Geri