PREMIER LIG EN IYI 11

X
  • Kullanıcı X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Spor Tartışmaları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaslar ;

BBC guzel bir anket hazirlamis ve okuyucularinin oylamasina sunmus.

Basitce siteye giriyorsunuz ve gelmis gecmis en iyi 11’inizi olusturuyorsunuz .

Benim en iyi 11’im ;

DD01B93B-3568-460F-AF37-6CFF5F45546D.jpeg

Sizde yaptiginiz 11’i burada paylasabilirsiniz. Üzerine konusmaya deger seyler cikabilir.

Assagiya okucularin oyuyla secilmis GELMIS GECMIS EN IYI 11’ide birakiyorum, oylama hala devam ediyor bu arada..

38F8383F-7A56-434E-B26A-24D4D5707705.jpeg

LINK’i birakiyorum => Your greatest all-time Premier League XI

all-time-premier-league-xi-6660e156d349d944844e87592dd09fe1.jpg

Stadyumdan canlı şekilde ve ekrandan izlediklerim arasından bir 11 oluşturacağım.
Ama isteyen olursa son 50 yıldan da bir 11 çıkarırım

Ilk 11’e alamadigim Aguero , Neville , Beckham , Cantona , Viera , Sol Cambell, Giggs , Tony Adams , Evra , Keane ve Van der Sar’dan 2. 11’imide yaptim.. Super takimlar cikiyor gercekten :)

8763BBF9-C037-4147-9C99-228A51050880.jpeg

@Millwall canli izledigin 11 ve sana gore gelmis gecmis en iyi 11 cikarirmisin? :)

Ilk 11’e alamadigim Aguero , Neville , Beckham , Cantona , Viera , Sol Cambell, Giggs , Tony Adams , Evra , Keane ve Van der Sar’dan 2. 11’imide yaptim.. Super takimlar cikiyor gercekten :)

Ekli dosyayı görüntüle 3454

@Millwall canli izledigin 11 ve sana gore gelmis gecmis en iyi 11 cikarirmisin? :)

verdiği listeden en az 10 tane efsane 11 çıkar
eric cantona hariç hepsini canlı izleme şansım oldu
hatta senesini hatırlamıyorum ama bergkamp ın newcastle united'a attığı bir gol vardı hala unutamam o gölü bulursam eklicem konuya

Buldum hatta

Benim stadyumdan izlediklerim içinden ilk 11 yaptım ama bu ilk 11 ile BBC görselde ki ilk 11 ile aynı. Sonra demeyin ki ordan bakmış :))

20200420_134621.jpg

shearer iyi olabilir ama ben nistelrooy'u nedense daha çok beğeniyordum. henry ve bergkamp takip eder bu listeyi

Ruud çok iyi bir bitirici, Bergkamp benim çıplak göz ile izlediğim en kadife futbolcuydu ama benim forvet tabirim hayvani olacak baba. Adamın tek derdi gol atmak olacak, o yüzden Shearer diyorum zaten dünya üzerinde fenomen ronaldodan sonra en beğendiğim forvet

Adsız.jpg

premier .jpg

İkisi de çok beğendiğim bir kadro.

Orta sahamda ki adamlar asla değişmez.
Lampard benım gelmıs gecmıs begendıgım en ıyı orta sahadır.
Shearer varken baskası yazılmaz o kadroya.
Blackburn gıbı bır takımı sampıyon yapmıs forvet nasıl baska bırıyle kıyaslanabılır kı

Ekli dosyayı görüntüle 3454

Aslında bu konudan yola çıkarak forum içinde ki bu spor bölümün de bazı bu tarz farklı konular açabiliriz ya da zaman geçirmeye yönelik farklı kıyaslamalarla dolu bir takım konular yapabiliriz. Aklıma bir şeyler geldi benim

Aslında bu konudan yola çıkarak forum içinde ki bu spor bölümün de bazı bu tarz farklı konular açabiliriz ya da zaman geçirmeye yönelik farklı kıyaslamalarla dolu bir takım konular yapabiliriz. Aklıma bir şeyler geldi benim

Ligler devam ederken birseyler yapmaya calisiyorduk ama ben sabaha kadar konusabilirim gercekten :)

Aklindaki herseye acigim azizim

Bir fm oynayacaktık beceremedik jkskjs
Olsa super olurdu bence

Ligler devam ederken birseyler yapmaya calisiyorduk ama ben sabaha kadar konusabilirim gercekten :)

Aklindaki herseye acigim azizim

Bazı yıllarda bazı takımlar bulunduğu ligleri domine etmişti. Mesela 70 lerde ingiliz futbolu, 80 lerden 2000 başlarına kadar italyan futbolu çok üst düzeydi.

Mesela Liverpool ingiltere hegemonyası olduğu dönem, sonra 80 lerde italyada juve sonra ki dönemde van basten li gullit li milan gibi takımların o dönem ki yıldızları, oyun tarzları, sistemleri ile ilgili bir sayfa açıp detaylı analiz ve bilgilendirme gibi bir şey düşündüm.

Ya da sadece ingilizlerden oluşan bir ilk 11, sonra italyanlardan oluşan ilk 11 gibi.

Forumda futbol ile ilgili çok arkadaşımız var bence güzel bir şey olabilir.

Bazı yıllarda bazı takımlar bulunduğu ligleri domine etmişti. Mesela 70 lerde ingiliz futbolu, 80 lerden 2000 başlarına kadar italyan futbolu çok üst düzeydi.

Mesela Liverpool ingiltere hegemonyası olduğu dönem, sonra 80 lerde italyada juve sonra ki dönemde van basten li gullit li milan gibi takımların o dönem ki yıldızları, oyun tarzları, sistemleri ile ilgili bir sayfa açıp detaylı analiz ve bilgilendirme gibi bir şey düşündüm.

Ya da sadece ingilizlerden oluşan bir ilk 11, sonra italyanlardan oluşan ilk 11 gibi.

Forumda futbol ile ilgili çok arkadaşımız var bence güzel bir şey olabilir.

BBC’nin yaptigi gibi seçeneklerin oldugu oyunculara kolay bir sekild ulasip secebilecegimiz 11 yapilabilen bir site olsa LA LIGA , Super Lig , Serie A felan cok keyifli olurdu, aradim ama bulamadim

BBC’nin yaptigi gibi seçeneklerin oldugu oyunculara kolay bir sekild ulasip secebilecegimiz 11 yapilabilen bir site olsa LA LIGA , Super Lig , Serie A felan cok keyifli olurdu, aradim ama bulamadim

Transfermarkt 'tan istediğiniz takımın istediğiniz sezon ki kadrosuna ulaşabiliriz rahatlıkla.
Mesela 1970 lerde ingiliz futbolunu konuşacağız. O dönem Liverpool çok hakim. Liverpool kadrosunu inceleyip maçları hakkında oyun sistemi hakkında bilgilendirme yapılması gibi.
Mesela ben 1980 ve 2000 yılı arası italyan futbolunu her yönüyle anlatabilirim.

Dünya kupalarının şampiyon takımlarını da ele alıp inceleme hatta soru cevap şekli de yapılır. Aslında çok eğlenceli bir şey olur.
Ben size akşama doğru bir konu açıp örneklendirme yapıyım siz de karar verin :)

• Beğen
Tepkiler: X
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri