Prematüre bebeğin ilk yılı

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[YOUTUBE]gJvtmXGutrQ[/YOUTUBE]

Oyy kurban olurum sana ben ya aglayarak izledim :( ne kadarda tatlı bisisin sen

Vay canına. Bende prematüre doğmuşum. 2 ay küvezde kalmışım. Ölür demişler ölmemişim bq. Ondan böyle oldum ben.

Hatem siz nasıl insansınız ya herseyı dalga konusu yapıyosunuz.

Seni Yaradana kurban olurum Ben.
İçim gitti.
Allah'ımmm ne güzel şeysin sen.

Bi tane bebek vardı 500 küsur gram doğmuş biz tanıştığımızda 700 gram falandı sanırım. Her gün gider izlerdim. Bazen ağlardı. İşaret parmağımla tüm bacağı aynı uzunluktaydı.. O çocuk yaşadı mı bilmiyorum ama çoğunun adı 'Umut' oluyor. Bi umut işte..

Hatem bak ben sana yorum yapma demiyorum buna hakkım yok zaten ama en azından biraz ciddiye alıp yorum yapsan bisi demem ben bugune kadar bisi dedigimi gördünmü birine

Hatem bak ben sana yorum yapma demiyorum buna hakkın yok zaten ama en azından biraz ciddiye alıp yorum yapsan bisi demem ben bugune kadar bisi dedigimi gördünmü birine

İyi de dalga geçtiğimi nerden çıkardın onu anlamadım ben. Gayet ciddi bi şekilde prematüre doğduğumu, 2 ay küvezde kaldığımı, ölür dediklerini söyledim. Ki yalan değil bunlarda. Ha sonunda ki bu yüzden böyle oldum kelimesi dalga geçmek amaçlı değildi. Benim konuşma tarzım bu. Dalga geçmiyorum yani ben. Her neyse. İyi geceler.

Hatem konusma tarzını bilemem ben senin ben bu konularda hassasım ve kaldıramıyorum tamam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri