Preacher

Konu sahibi son olarak 64 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asıl sen kimsin?

[YOUTUBE]paZYX-zwqtk[/YOUTUBE]

:) o an aklıma gelmişken bir video paylaşmak istemiştim. şimdi kendimi tanıtayım.

ismim Ahmet. İstanbul/Kartal doğumluyum. bir zamanlar Samanyolu televizyonundaki Sırlar Dünyası dizisinin bir skeci gibi hayatım, çıkışlı ~ inişli. ailemin iki ferdini çocukken kaybettim. psikolojim sağlam değil. yaşım 25 ve erken yaşlandığımı düşünüyorum. 30 yaşımı göremeyecekmişim gibi stresliyim. ölümden korkuyorum. fabrika işçisiyim, press makinesi operatörüyüm. alerjiden dolayı işten çıkıp, okumak zorunda kaldım. insanları seviyorum. aklıma yatan konularda olumlu düşünen insanları daha çok seviyorum. bu "her şeyin en iyisini bilirim" gibi düşündüğüm, anlamına gelmez. insanım, illa ki hatalı düşüncelerim olabilir. umursamaz değilim, fakat ailesini kaybetmiş biri olarak; hayatıma sonradan giren insanların kaybolmasına üzülmem. beni sevmediyseniz, ben de sizi takacak değilim. hayal kurmayı bırakalı uzun zaman oldu. hedef-sonuç ikilisi arasında yaşıyorum ve annem için güzel işler yapmaya çabalıyorum.

burayla tanışmam da çok uzun zaman öncesine dayanıyor. buranın irc sunucusu varken, user olarak giriş yapıyordum. sanal ortamda kullandığım asıl rumuz scope, aslında Rap şarkıcısına ait bir mahlas. sevdiğim için 2006 yılı sonrası irc sunucularında kullanmaya başlamıştım. buranın sunucusuna girdiğimde de nicki kaydetmemiştim. tabi adminlerden birisi ben çıkınca anında el koymuş. kaydetmişler. rock_the_rock filan vardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam, Emreden yardım istemiştim kimse el etmemişti. ben de mecburen başka nick aldım. küstüğüm için foruma üye olmamıştım o zamanlar. 2014'te bir arkadaşın isteği üzerine kayıt oldum.

mazi kalbimde bir yaradır...

Hayata tutunmuşsun yine bu çok güzel. Ayrıca işi bırakıp okumak zorunda kalmak insanın başına gelebilecek en güzel şey olsa gerek. Bunun tersi olur genelde. Bende olduğu gibi.
Hayat sana hep güzellikler getirsin

Hayata tutunmuşsun yine bu çok güzel. Ayrıca işi bırakıp okumak zorunda kalmak insanın başına gelebilecek en güzel şey olsa gerek. Bunun tersi olur genelde. Bende olduğu gibi.
Hayat sana hep güzellikler getirsin

Sağ ol, seni de güzellikler bulur inşallah.

Zengin olmamız bir tane sağlam uygulama yapıp Mark'a satmamıza bakar Ahmetcim :D Kalk uygulama yapalım sonra ver elini Amerika :D

Konu için, tekrar tanıdığıma memnun oldum. Çok samimi ve çok iyimser birisin. Sevdiğin insanlar için çoğu şeyi göze alabileceğini düşünüyorum.

Güzel abisin valla seviyorum seni ekrem abi aman sey ahmet reis :D

Zengin olmamız bir tane sağlam uygulama yapıp Mark'a satmamıza bakar Ahmetcim :D Kalk uygulama yapalım sonra ver elini Amerika :D

Konu için, tekrar tanıdığıma memnun oldum. Çok samimi ve çok iyimser birisin. Sevdiğin insanlar için çoğu şeyi göze alabileceğini düşünüyorum.
Teşekkür ederim. :) Uygulama fikri var kafamda ama çok zaman gerek ve şimdilik önceliğim tatil:D
Güzel abisin valla seviyorum seni ekrem abi aman sey ahmet reis :D

Teşekkür ederim, Lakers’a başarılar. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri