pratik yaşam önerileri

Konu sahibi son olarak 3935 gün önce görüldü
lütfen geyik yapmayın, öneriniz varsa önerin geçin.

simdi size waffle nasıl yapilmaz onu anlatacagim.
internetten tarifi alın.
orada yazan malzemeleri koyun.
uygulayin maddeleri birbirine.
pisirin, susleyin.
yemeyin.
gorselligi saglam hazırlarsınız sevmediginiz bi komsunuza verin. cok eglenceli oluyo yea.
sevgiler.

dipnot: sadece iki sitede yayinlayacagim. baska yerde bulamazsiniz.

her mevsimin problemi sumukten nasil kurtulur?

en yakin arkadasiniza sarilip, burnunuzu ona sürtün. islemi asagidan yukariya yaptiktan sonra, kafanizi hafif saga çevirerek yaparsaniz yuzunuze bulasmaz.
arkadasiniz yoksa burnunuzu kesin.

sevgilinizle araniz bozuk bi turlu barisamiyosunuz. bu oneri sizi baristircak.
acile gidin sari serum istiyorum deyin. taktirip selfie yapin.
sonra sevgilinizin evine gidin, tuvalette iseyip sifonu cekmeyin.idrarinizin kokusunu alan sevgiliniz hastane kokusunu alip size sevkat gosterecektir.
selfie ile destekleyin. "askindan hasta oldum" deyin.

Dipnot : evliyseniz farkli ilaclarla idrarinizi kirmizi yapabiliriz, daha etkili olur. "askindan kaniyorum" dersiniz.
dipnot 2 : selfiede malak gibi guleceginize rakun gibi masum bakin.

niye kendi kendine konuşuyorsun dea?

bi gun kiymetim anlanacak abi, dea tanrica demek.
onore oldum

bide lütfen geyik yapmayın diye uyarı var. tabi hep sen yap. bende ciddileştim bide okumadan önce geyik değil diye

geyik yapılmıyacakmış o zaman çıkayım ben.

ayrıca geyik yapmayın mı? terbiyesiz kıs.

Bu kıs çok tatlı yea. :dyg: Kıskanırım ben sadece benim yaşam koçumsun sen oluuumm. :/

Hahahah iyiymiş bunlar :D
Ama şimdi eğlence dünyasına açmışsın, geyik niye yapmıyoruz neyse yorum rahatsız ederse sildir bari

Nymph geyik yaparsak birilerinin önerilerimi kaciracagindan korkuyorum.
bu zekam bosuna mi gitsin xdxd

lethe seninim, sana ozel önerilerimi ayrica yolluyorum zaten xdxd

Mobilden profil mesajlarını beğenemiyor musunuz?

Mobil giriyosanız mesajın her yerini tarayıp ctrl ş ye basın.
Sonra mesajın 4 köşesine de tıklayın ve sonra da mesajın ortasına bi kere tıklayınca beğen tuşu pırıl pırıl karşınızda belirecektir.

Not: Mobilde ctrl tuşunu bulmanız zor olabilir tabi, önce cihazı sallayın, klavyeyi açıp yan çevirin, sonra tuş kilidi ile ses açma düğmesine aynı anda basın ctrl çıkıyor.

sevgilinizle araniz bozuk bi turlu barisamiyosunuz. bu oneri sizi baristircak.
acile gidin sari serum istiyorum deyin. taktirip selfie yapin.
sonra sevgilinizin evine gidin, tuvalette iseyip sifonu cekmeyin.idrarinizin kokusunu alan sevgiliniz hastane kokusunu alip size sevkat gosterecektir.
selfie ile destekleyin. "askindan hasta oldum" deyin.

Dipnot : evliyseniz farkli ilaclarla idrarinizi kirmizi yapabiliriz, daha etkili olur. "askindan kaniyorum" dersiniz.
dipnot 2 : selfiede malak gibi guleceginize rakun gibi masum bakin.
Yaa sevgiliye idrarın gösterilir mi :d

Yok mu önerilerin devamı. Can sıkıntısına iyi geliyordu..

Sevgilinle sahilde gezerken çiçekçi ablalar peşini bırakmıyor mu? Alsan bi dert almasan başka dert değil mi? Alınca kadını başından savmak için aldın? diye trip yersin. Almazsan o daha beter. İşte sizi bu sorundan kurtarıcam gençler.

Malzemeler:
Fazla kalabalık olmayan bi sahil.
8 den az olmayan çiçekçi abla ordusu.
1 adet sevgili (tercihen kız)

Hazırlanışı:
Hafif sıcakta sevgilinin yanakları pembeleşinceye kadar küçük dokunuşlarla öpülür, pembeleştikten sonra sizi farkeden çiçekçi abla ordusunun öncü birlikleri radarlarını çoktan size yöneltmiş mezarlık gülleriyle yaklaşmanızı bekliyor olacaklardır. İlk etabı geçtikten sonra işiniz kolaylaşacak. Sizi yoldan çeviren çiçekçi ablanın "yakışıklı delikanlı, bu güzel kızceğize bi çiçek almaz mısın be? Alla sizi birbirinize bağışlasın. hadi yakışıklı alasın bi çiçek" İşte burda yeteneğiniz devreye giriyor.
-Abla bu çiçek gerçek mi?
-aa aybedersin delikanlı gerçektir tabi be
-Nasıl kıydın da toprağından söküp çıkardın onu. Nasıl öldürdün bunu cani karı!
(Bu arada sevgiliniz biraz şaşırır, yüzündeki pembelik ufaktan kızarmıştır ve kıvama gelmiştir.)
-aa sen ne dersin be deli çocuk. (delikanlıdan deli çocuk etabına geçtiniz
şimdi işiniz daha kolay
-Biraz çevreye saygınız olsun be! O güller toprağında daha güzel. Ben sevgilime gül tarlası alıcam.
bu son cümleyle hem sevgilinin yolunu yaparsın hem de çiçekçiye yol verirsin.

Geri