Anna Karenina
Elmas Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ucuncu bir goz olarak ben su sekilde gozlemledim.
Forum hatunlarinin "istisnasiz" farkli usluplar farkli dusunceler dahi olsa enerjileri ve
kendi aralarinda olusturduklari gruplasmalarin yarattigi sinerji pozitif.
Eglenceliler ve daha cok egleniyolar (gibi gorunuyor) daha relakslar bu yuzden forumun enerjisini
yukselten ve bence forumu domine eden onlar. (bu iyi bir sey olarak soylendi)
Erkek uyeler ise bir kac "istisna" disinda hepsinin "negatif" bir enerjileri var. Nedenini cozemedim.
Cinsiyetci bir yorum olarak algilanmasin. Yeni oldugum icin disardan bir bakis olarak dusunulebilir .
Ama icoglani ve kizlar icin bu sarki ile ayni pozitif enerjiye sahipler derim.
Tam olarak sarkidaki gibi "du wah didi didi dam didi du"
Doğum günün ne zaman lane hnmAsıl sensin pozitif elektrik 🤭😘
Rengim degisince ogrenirsin Anna hanimcim .pDoğum günün ne zaman lane hnm
Rengim degisince ogrenirsin Anna hanimcim .p
İkinizin elektriginden çarpılirim aman lütfen 🤣
sırf kürde hırt yazacan diye miydi bunca lakırdı. pespaye bir dil ile ne mizah, ne siyaset, ne sanat yapabilirsin. kaldı kı bu dil bir göstergedir evet ama çok etkilidir. yolunu ve hayatını mahvedebilir. farkına varmadağında.Bende her şey sistemlidir. Ben zaten büyük disiplinlerimle bilinirim. Cuma günleri sadece ve sadece niki H harfiyle başlayan üyelerden pozitif elektrik alırım, A'lar B'ler çekilin sizi gözüm görmesin, fakat H harfiyle başlayanlar öyle mi?
Biraz mızıkçı ve şımarık olduğum için canımın istediği herkesi H harfiyle başlatabilirim. Mesela, Hırt Kedisi , HK, Hamer, Hor Halkım.
Bunların hepsi canım isterse H ile başlar.