pozitif düşüncenin insan zekasına faydaları

Konu sahibi son olarak 3691 gün önce görüldü
Sizce pozitif düşünmenin insan zekasına faydaları nelerdir?

Bence yok sonunda hayal kırıklığından olebilir bile insan:p

Zihni olumsuz düşüncelerin kirinden arındırdığı için sağlıklı düşünmeyi sağlıyor olabilir.. Zekaya etkisi konusunda bir şey diyemem..

İnsanlar ne kadar mutlu, pozitif olurlarsa bağışıklık sistemi de güçlenir.Bu da Nöropeptip denilen proteini besler ve başarıyı artırır.

Rosenthall etkisi oluşabilir olumlu yönde. The Secret'ı okuyun bu konuda ilham almak isteyenler.

Elinizde olsun ya da olmasın ve farkında olun ya da olmayın, aslında başınıza gelecekleri bir şekilde biliyorsunuzdur. Kimi buna düşünme gücü der, kimisi evrene ( Kenan Evren değil ha! :D) mesaj gönderme olarak adlandırır, kimisi duru görü v.s. der. Aslolan gözlemimiz sonucu zaman da dahil görünenlerin şekillenmesidir. Ben gözlemlerimle neler şekillendirdim bir bilseniz... Zekaya gelince, hepiniz de en az Einstein kadar zaten zekisiniz, sadece farkında değilsiniz.

Kalbini kandırırsan olayı iyi şekilde sonuçlandırmaya çalışırsın kalp çabuk kanar

Kesinlikle çok fark ediyor. Çözüm yerine suçlu arayan herkes kaybeder.

Bgn kayda gelecekler. Çok pozitif şeyler hissediyorum.

Serotonin üretimine katkı sağlar, ruh sağlığımızın daha dingin olmasına zemin hazırlar.İyi bir ruh sağlığı da zekanın daha verimli kullanılması ya da geliştirilmesi için bir fırsattır.

Pozitif kelimesi bize bugüne kadar hiç bu kadar itici gelmemiştir sanırım.

Her şeye pozitif bakmakta gayret edersen,bir süre sonra enayilik kilidini açarsın.

Geri