Poyraz Karayel Sende Benim Kadar Gerçekleri Görüyorsun Şarkısının Sözleri

🕒 Konu sahibi 22 saat önce aktifti
poyraz karayel 25.bölümde çalan şarkıyı kim söylüyor,poyraz karayel son bölümde çalan şarkıyı kim söylüyor,ay gidiyor şarkısını kim söylüyor,poyraz karayel 25.bölümde çalan müziği kim söylüyor

Poyraz Karayel Dizisinin 25.bölümde çalan şarkıyı Ahmet Kaya Söylüyor.​

poyraz karayel 25.bölümde çalan şarkıyı dinle,poyraz karayel son bölümde çalan şarkı, poyraz karayel 25.bölüm ay gidiyor şarkısını dinle, poyraz karayel 25.bölümde çalan şarkı, ahmet kaya ay gidiyor şarkısını dinle

[YOUTUBE]RiOdy5Zht6s[/YOUTUBE]​

poyraz karayel 25.bölümde çalan şarkıyı dinle,poyraz karayel son bölümde çalan şarkı, poyraz karayel 25.bölüm Ah Bu Şarkıların Gözü Kör Olsun şarkısını dinle, poyraz karayel 25.bölümde çalan şarkı, Ah Bu Şarkıların Gözü Kör Olsun Dinle
[YOUTUBE]oCXfMJnGWaA[/YOUTUBE]​

Poyraz Karayel 25. Bölümünde çalan Ay Gidiyor Şarkısı Sözleri

poyraz karayel 25. bölümünde çalan ay gidiyor şarkısı sözleri, poyraz karayel 30 eylül ay gidiyor şarkısını kim söylüyor, ay gidiyor kim söylüyor, poyraz karayel 30 eylül de çalan şarkıyı kim söylüyor, ahmet kaya ay gidiyor şarkısı

[YOUTUBE]NIWNiOsKgB8[/YOUTUBE]​

Canım ey canım ey
Canım eylen ey
Evimi başıma yıkıp giden hey

Kapkara büyürken
Geceler derinden
Canımı içimden
Alıp giden hey

Ay gidiyor
Güllerim kanıyor
Gün yüzünü dönüyor

Ay gidiyor
Günlerim yanıyor
Gül yüzün dönmüyor

Canım ey canım ey
Yanan ömrüm ey
İçime ateşi
Koyup giden hey

Sessizce büyürken
Avluda cehennem
Güneşi koluna
Takıp gelsen hey

Ahmet Kaya

Poyraz Karayel 26.Bölümde Begümün Söylediği Şarkı Dinle

Poyraz karayel son bölümde çalan şarkılar, Poyraz karayel 26.bölümde çalan şarkılar Dinle, Poyraz karayel ağlamak güzeldir şarkısı, Poyraz karayel 26.bölümde çalan şarkı dnle, Poyraz karayel 26.bölümde begümün söylediği ağlamak güzeldir şarkısı dinle

[YOUTUBE]h0NJvCg6S-A[/YOUTUBE]​

poyraz karayel son bölümde çalan şarkıyı kim söylüyor,Poyraz Karayel Dünyada Vefasızlığa Bak şarkısını kim söylüyor,Dünyada Vefasızlığa Bak şarkısını kim söylüyor,poyraz karayel son bölümde çalan müziği kim söylüyor

Poyraz Karayelde Son Bölümde çalan şarkıyı Can Gox Söylüyor.​

poyraz karayel 29.bölümde çalan şarkıyı kim söylüyor,poyraz karayel poyrazın söylediği şarkıyı kim söylüyor,poyraz karayel son bölümde çalan şarkıyı kim söylüyor,Poyraz Karayel Kaç Kadeh Kırıldı şarkısını kim söylüyor,poyraz karayel 28 ekim poyrazın söylediği şarkıyı kim söylüyor

Poyrazın söylediği şarkıyı Müslüm Gürses Söylüyor.​

Poyraz Karayel 29.Bölümde Çalan Kaç Kadeh Kırıldı Dinle,poyraz karayel son bölümde çalan müziği dinle,poyraz karayel 29.bölümde poyrazın söylediği şarkıyı dinle,poyraz karayel 28 ekimde çalacak müziği dinle,müslüm gürses kaç kadeh kırıldı dinle

[YOUTUBE]nHLJZG4xMuY[/YOUTUBE]​

Poyraz Karayel 33.Bölümde Çalan Sende Benim Kadar Şarkısını Kim Söylüyor,poyraz karayel son bölümde çalan şarkıyı kim söylüyor,poyraz karayel 33.bölümde çalan şarkıyı kim söylüyor,poyraz karayel 25 kasım 33.bölümde çalan şarkıyı kim söylüyor

Poyraz Karayel Son Bölümde Çalan Şarkıyı Sezen Aksu Söylüyor.​

Poyraz Karayel Sende Benim Kadar Gerçekleri Görüyorsun Dinle,Poyraz Karayel 33.bölümde çalan Sende Benim Kadar Gerçekleri Görüyorsun Dinle,poyraz karayel son bölümde çalan müziği dinle,poyraz karayel 25 kasım 33.bölümde çalan Sende Benim Kadar Gerçekleri Görüyorsun Dinle

[YOUTUBE]6d7HsgMB7lg[/YOUTUBE]​

Poyraz Karayel Sende Benim Kadar Gerçekleri Görüyorsun Şarkısının Sözleri,Poyraz Karayel33.bölümde çalan Sende Benim Kadar Gerçekleri Görüyorsun Şarkısının Sözleri,poyraz karayel son bölümde çalan şarkının sözleri,poyraz karayel 25 kasım 33.bölümde çalan şarkının sözleri

Hayat bazen öyle insafsız ki
Küçük bir boşluğundan yakalar
Hissettirmez en zayıf anında
Seni ta yüreğinden yaralar

Ellerin kolların bağlansada
Başında kasırgalar kopsada
Sen tüm gücünle karşı koysanda
Seni acımasız sevdaya salar

Sende benim kadar gerçekleri görüyorsun
Beraber olamayız benim gibi biliyorsun
Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım
Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun