Poyraz Karayel Dizisi 1.Bölümde Çalan Gökyüzünde Yalnız Gezen Yıldızlar Şarkı Sözleri

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dizi ve Film Müzikleri
poyraz karayel dizisi 1.bölümde çalan ben yalnızım şarkısı, poyraz karayel dizisi 7 ocakta çalan şarkı, poyraz karayel dizisi gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar şarkısını dinle, candan erçetin gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar şarkısını dinle

[YOUTUBE]cpvACNUbJkw[/YOUTUBE]​

poyraz karayel dizisi 1.bölümde çalan ben yalnızım şarkı sözleri, poyraz karayel dizisi 1.bölümde çalan gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar şarkısının sözleri, candan erçetin gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar şarkı sözleri, zeki müren gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar şarkı sözleri, emel sayın gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar şarkı sözleri

Gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar,
Yeryüzünde sizin kadar yalnızım,
Bir haykırsam belki duyulur sesim,
Ben yalnızım, ben yalnızım, yalnızım.

Kaderim bu böyle yazılmış yazım,
Hiç kimsenin aşkında yoktur gözüm,
Bir yalnızlık şarkısı çalar sazım,

Tatmadığım zevk kalmadı dünyada,
Hangi kalbe girdimse kaldı izim,
Taşa geçer kendime geçmez sözüm,

Kaderim bu böyle yazılmış yazım,
Hiçkimsenin aşkında yoktur gözüm,
Bir yalnızlık şarkısı çalar sazım,
Ben yalnızım, ben yalnızım, yalnızım.​

poyraz karayel dizisi 1.bölümde çalan gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar şarkısını kim söylüyor, poyraz karayel dizisinde çalan gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar şarkısını kim söylüyor

Zeki Müren Emel Sayın Müslüm Gürses Gönül Yazar gibi bir çok değerli sanatçının seslendirmiş olduğu bu şarkının dizide Candan Erçetin'in seslendirmiş olduğu versiyonu yer almıştır.​

Geri