Powerbank kullanan var mi ?

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Dün aldim ve telefonumu okumuyor geri götürmeden calistirabilmek istiyorum ama bana hic yardimci olmuyor.ilk powerbank i mi doldurmaliyim sonra mi telefonu?gerci gece doldurdum powerbanki diye düsünüyorum ama hic bir sekil ne Telefonu ne tableti okumuyor..fikri olan var mi :liv:

Lg g3 kullaniyordum powerbank yüzünden telefon bozuldu kullanmayi bıraktım ufak bilgi :)

Ahaha lg berbat bi cihaz bu arada arkadas hakli :) 4 verdiler yerine yine bozuldi:) ama filmi yanmis powerbank yuzinden g 3un telefoncunun dedigi

Görüntüsü, kamerası, içeriği çok güzel bir telefon aslında keşke biraz daha sağlam ve sorunsuz olabilseydi.d

Mariella bu arada konu kaynamasın bilgi sahibi olmadığım için yardımcı olamıyorum kusura bakma cihaz da sıkıntı var belli ki neden yoruyorsun kendini götür aldığın yere bakıp değişim yapsınlar.d

:D ha gayret diyorum belki calisir ama pisman edip duruyor sagolsun:kaç:

Normalde takınca direk çalışması gereken bir şey değil mi o ben kullanmıyorum da o yüzden soruyorum eğer öyleyse sorun vardır yani uğraşma boşuna .dd

elektronik arıza ya da sıkıntılarda nokta atışı zor. mesela telefon kendini korumak için dışarıdan takılan aparatlara kapalıdır. bi yerde ayarı vardır dışardan şarjı aç diye. powerbank başka bi yerde denenmelidir. fabrikaların kalite kontrol birimlerinde test edilmeden piyasaya sürülmez. dediğim gibi teleofonun ayarlar bölümünü kurcalamalısın. yoksa bugün geri getirdiğinde adam alır powerbanki kendi telefonuna takar şarz eder. dumur kalırsın. ya da kesin hatırlamıyorum diyorsun powerbank şarzlı mı? kolay gelsin.

Powerbankların bazen kendi kablolari cihazi tanimiyor.Ben de Auris 10000 mah var.Aldigim yerde denemistim zaten maalesef kablosu calistirmadi satan kişi baska kablo ile degistirdi.Cok memnunum suan icin sanirim seninde kabloda sıkıntı olmali.Kendi sarj cihazinin kablosu ile dene yine calismiyorsa buyuk ihtimalle giris yerinde sorun vardir.Calisirsa yinede aldigin yerden yedek kablo al :)

Hepinize tesekkürler suan iki kabloya sahibim ve bozuk birsey almadigim icin sevinc icerisindeyim sadece Ben anlamamisim sistemi Ahaha rezillik ama yapcak birsey yok:anla: :D

Evde 10 kadar irili ufaklı ay uzun kısa kalın ince bi' sürü var.

Hiç ihtiyacım olmadı. Kim aldı, nereden aldı filan hiçbir bilgim yok, hırsız mıyız neyiz anlamadım...​

Powerbankın telefon okumaması ne demek? Telefonu sarja takınca priz okuyor mu telefonu

Okuma (lesen) kelimesi, Usb stick ler için kullanılıyor fıstık. Powerbank için şarj (laden) kelimesi .p

Tesekkür
Ederim hahaha canim ögretmenim
:p Türkcem kitmis gerci Simdi az biraz düzelmis anliyorlar beni Örnek w Dedi cok sükür anlasilmak ne güzel :D
Evde de bazen denk geliyor bozuk cümle kuruyormusum gülüyorlar yani :D

Ne yani boş bir powerbank ile telefonu mu şarz etmeye çalıştın? Yooo yooo bunu yapmadım de

Geri