Power of Equality

Konu sahibi son olarak 1270 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben, Equal. Aslında bu nick benim sevdiğim müzik gruplarından biri olan Red Hot Chili Peppers'ın Blood Sugar Sex Magik albümünün ilk şarkısından gelir. Şarkının ismi Power of Equality. Fakat sırf güzel bir şarkı olduğundan değil, anlamlı olması da önem taşır. Equal İngilizce'de 'Eşit', Equality ise 'Eşitlik' anlamına gelir. Her türlü ırkın, insanın birbirine eşit olduğunu savunan bir kişiyim aynı zamanda. Lisede yabancı dil bölümünde okuyorum. İngilizce seviyem anadili İngilizce olan kişilerle iletişim kurabilecek şekilde. Benim seviyemi aşmayacak şekilde İngilizce ile ilgili sorularınız olursa, konumun altına beklerim ve yardımcı olmaya çalışırım. Rock, metal müzik severim. Kaliteli pop müziğin zararı yoktur.

Buna örnek olarak;

[YOUTUBE]jK4EhJtBxXU[/YOUTUBE]

Son on yıl gibi bir dönem içerisinde yapılmış olan pop müzikler... Dayanamıyorum işte onlara.

Eğer benim sayfamda iseniz, bunu dinleyeceksiniz ki ayrılabilesiniz.

[YOUTUBE]30_bPABzm9E[/YOUTUBE]

Sağlıcakla. :hi:

Bu alt forum benim olduğunu sandığım alt forum değilmiş. İngilizce ile ilgili sorularınızı burada değil BU konuda belirtirseniz daha doğru olacaktır. :)

İmama bak imama. Umarım Stadium Arcadium'u dinlemişsindir. :)

albümden gittiğim için çoğunu dinlemişimdir zaten. rhcp, led zepplin, the beatles, the eagles, jamiroquai gibi efsaneleri çok geç keşfettim, çok keyif alıyorum dinlerken :D metal pek bilmem ama metallica, haggard, disturbed dinlerim arada.

Bizde ne arar böyle imam. İyi etmişsin, hiç bulamamaktan iyidir. :)

Hazırlık sınavını verdim öncesinde tanışsaydık baya sorum olurdu. :T: Red Hot Chili Peppers sevmem bu arada.

Hazırlık sınavını verdim öncesinde tanışsaydık baya sorum olurdu. :T: Red Hot Chili Peppers sevmem bu arada.

Yine de aklınıza takılan bir şey olursa buralardayım. Red Hot Chili Peppers'ın aslında her kitleye hitap eden parçaları var. Siz ne tür dinlersiniz ?

Tekrardan hoş geldiniz aramıza .
Nickinizin anlamı gerçekten çok hoşmuş..
İngilizce ile alakalı yardımcı olacağınızı bilmekte güzel :cici:

Yine de aklınıza takılan bir şey olursa buralardayım. Red Hot Chili Peppers'ın aslında her kitleye hitap eden parçaları var. Siz ne tür dinlersiniz ?

Çok teşekkürler. :) Nirvana gibi efsanelerin yanında Fazla göz önünde olmayan dillerde dolaşmayan grupları ayrı severim. Pagoda, Sham rain, Katatonia,Ghost Brigade, The Frames gibi. Melankoliye kaçıyorum ben işin birazda.Tür olarak sınırlayamıyorum asla kendimi.

Çok teşekkürler. :) Nirvana gibi efsanelerin yanında Fazla göz önünde olmayan dillerde dolaşmayan grupları ayrı severim. Pagoda, Sham rain, Katatonia,Ghost Brigade, The Frames gibi. Melankoliye kaçıyorum ben işin birazda.Tür olarak sınırlayamıyorum asla kendimi.

Gerçekten belirttiğiniz gruplardan hiçbirinin ismini duymadım. Bütün samimiyetimle söylüyorum ki çok kaliteli gruplar yok oluyorlar efsanelerin yanında. İnsanların yaptığı şey bu zaten. Yüceleştirmek.

[YOUTUBE]qJbhsuJP6gc[/YOUTUBE]

Size bu şarkıyı takdim edeyim o zaman. :)

Seni yakından tanıdığım için memnun oldum, yeniden hoş gelmişsin :)

katatonia'nın i am nothing'i çok iyi ama isveçli oldukları için ingilizceye pek dönmüyo dilleri sanki :D

katatonia'nın i am nothing'i çok iyi ama isveçli oldukları için ingilizceye pek dönmüyo dilleri sanki :D

dfkfgbrf finlandiyalı gruplar candır! Bilerek mi yapıyorlar yoksa harbiden aksan yüzünden mi çözemedim. Ghost Brigade de finlandiya çıkışlı. Deftones da çok severim ben. :D

İsveç çıkışlımıydı lan bunlar .s.s.s.s.s..s.s

Equal sevebileceğim tarzda atmışsın şarkıyı şaşırdım begendim. :)

dfkfgbrf finlandiyalı gruplar candır! Bilerek mi yapıyorlar yoksa harbiden aksan yüzünden mi çözemedim. Ghost Brigade de finlandiya çıkışlı. Deftones da çok severim ben. :D

aa finlandiyalı mıymış isveçli sanıyodum ben :D ama bilerek yaptıklarını sanmıyorum bambaşka dilleri var, yine iyi söylüyolar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri