poşeti açmaya çalışırken yırtıp sinirlenen insan

• Kullanıcı RK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
sakin başlar
poşet direnir
yırtılınca marketle kişisel meseleye döner

bu sadece ben degilimdir herhalde..

Yooo hiçte sinirlenmiyorum kasiyerden hemen yenisini istiyorum birlikte dedikoduya başlıyoruz : p

tek seferde şeffaf market poşeti açabilen ve poşet birleşme yerlerinden kusursuzca koparabilen insan süper kahramandır

Yırtıp sinirlenmiyorumda. Çoğu kez başıma geldiği için bir defasında bağlarken bekledim başında ve: " insan çözecek bunu gerçekten savaş veriyoruz ve parçalıyoruz " demiştim yine aynısını yaptı. Pazar poşetleri öyle değil mesela market çalışanları çok sinirli. Günün tüm stresini poşet aracılığı ile bizlere transfer ediyorlar.

Artık kasiyerlerde bıkmış olacakki bu durumdan poşetleri kendileri açıp veriyorlar.

Bir gün 3-4 arkadaş spordan çıkıp markete girdik. O gün kalistenik çalışmışız ve sınırları epey zorladık. Bizim çocuklar hele insan azmanı gibi. Görünce bi noluyo lan bu ne durumuna geçiyorsun falan, derken... Bir sürü özgüvenle manav reyonunun önünde muz, avokado, kivi falan doldurucaz. Ulan rulo halindeki o zayif meyve poşetlerini ayırıp koparamıyoruz :D Elden ele dolastiriyoruz ve poset rulodan ayrılmıyor abi. Ulan az önce dünyaları yerinden oynatıyoduk ne oldu şimdi bi poşeti koparamadık. Biz epey epey gülmelere başlayınca 18-19 yaşındaki bir kız geldi ruloyu elimizden aldı, bizim iyice gerdiğimiz poşeti şaaaak diye çekip kopardı. Havasını görmen lazım. Hem gülüyoruz, hem de donusune ve yürüyüşüne bakıyoruz :D Bildiğin alenen ayan beyan reziliz ya.

Kibar davranmak gerekiyormuş demek ki
Poşetlere...

market poşetleri değil de kuruyemişciden aldığım da ufak o poşetleri açamıyorum nasıl bı düğüm atmak o arkadaş..

Geri