Portakal

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Tam mandalina kadar olmasa da o da kendinden dilimli olduğu için kalbimizdeki yeri sağlamdır.
bi de kolay soyulmasını tavsiye ederim, bak mandalina fıtı fıtı diye çabucak soyuluyor, ama portakal elle zor soyuluyor bıçak da uğraştırıyor.

Yuvarlak kesip yiyorum ben çok güzel oluyor

O uzmanlar aşıları da 2 yıl boyunca öve öve bitiremediler. Sonuç? Kalp krizlerine bağlı ölümler 10 kat arttı.
Hayır bu doğru sabah bünye sadece su ile iyi hissediyormuş kendini sıvı olarak hatta ben bir ay boyunca aç karnına su içtim sabahları cildimde aydınlanma oldu. Asitli birşey tüketilince hazımsızlık ve denge de bozulma oluyormuş

Hayır bu doğru sabah bünye sadece su ile iyi hissediyormuş kendini sıvı olarak hatta ben bir ay boyunca aç karnına su içtim sabahları cildimde aydınlanma oldu. Asitli birşey tüketilince hazımsızlık ve denge de bozulma oluyormuş
Asitli içecekleri aç karna tükettiğin zaman mı oluyor o dediğin?

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Önce kahvaltı yaparsın o kahvaltıyla birlikte de portakal suyu içersin. Tabi öncesinde bir bardak su bünyedeki yağı ve diğer kötü şeyleri temizler.
Böyle anlatsan süper olacak da, yüklemi başa özneyi sona koyunca değişiyor anlam :)
Uzman kahvaltı da tüketmeyin öğlen arası tüketin dedi ya :X

Kokusu burnuma geldi evde de yok şu an :(

• Üzgün
Tepkiler: ne
Geri