Ponyo

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bugün bir kaç üye sözlüğü yazacağım. Kafamı böyle dağıtıp sonra oturup güzel güzel çalışacağım.

İlk yorum size Ponyo. Öncelikle selamlar..

Eğitimci olduğun kanaatindeyim yorumlarındaki tutarlılıktan bunu anladım. Pozitif hep pozitifsin.. Birisine dalanayım kendimi gösterip oradan yol bulayım kompleksi yok. Uğraşmıyorsun böyle gereksizliklerle..

Kendini çok anlatmıyorsun ya da anlatın ben denk gelmiyorum ama sevimli, olumlu , bir eğitimci olgunluğu ile bir bütünleştiricilik bir kendi halinelik seziyorum.

Forumda görmekten keyif aldığım ve daha fazla paylaşımlar beklediğim bir karaktersin.

İyi dilekler temenniler : )

Bugün bir kaç üye sözlüğü yazacağım. Kafamı böyle dağıtıp sonra oturup güzel güzel çalışacağım.

İlk yorum size Ponyo. Öncelikle selamlar..

Eğitimci olduğun kanaatindeyim yorumlarındaki tutarlılıktan bunu anladım. Pozitif hep pozitifsin.. Birisine dalanayım kendimi gösterip oradan yol bulayım kompleksi yok. Uğraşmıyorsun böyle gereksizliklerle..

Kendini çok anlatmıyorsun ya da anlatın ben denk gelmiyorum ama sevimli, olumlu , bir eğitimci olgunluğu ile bir bütünleştiricilik bir kendi halinelik seziyorum.

Forumda görmekten keyif aldığım ve daha fazla paylaşımlar beklediğim bir karaktersin.

İyi dilekler temenniler : )
Ayyy teşekkür ederim ^^ ne güzel düşünceler bunlar benden de almi ve sana kalpler kalpler kalpler :emoji_two_hearts: (öğretmenim :) ehehe)

Dünyanın ennn tatlı, enn düşünceli, enn zarif insanlarından biri olabilir kendisi. :emoji_heart_eyes:

Hahah evet ağrılı oldum ben artık

Çok tatlıı bir kız. Belki ben de gelirim Ağrı dağının eteğinde uçan bir kuş oluruz belkiiiiii skljsk
Seviyorum benn çok sessizzz

Forum tarihinde gordugum en gecimli uye, hani kaliba vursak heidi kivaminda bir profil cizmekte. Basinin uzerinde sari bir halka oldugu rivayet edilir.

sessiz, sakin... bir o kadar da iyi niyetli. insana güven veren bir yanı var. ben öyle hissediyorum en azından. bir de oyun arkadaşım. bi kelime avına çıkmışız, bi okey... gerçi yüzümüz bi gülmedi ama olsundu be.
çok ılımlı, çok anlayışlı bu kız ya. şanssızlığıma olan tavırları aklıma geldikçe hele çok daha fazla anlayışlı diyebilirim :d
seninle paylaşmak da, eğlenmek de çok güzel reyom. mutlu ol hep.

sessiz, sakin... bir o kadar da iyi niyetli. insana güven veren bir yanı var. ben öyle hissediyorum en azından. bir de oyun arkadaşım. bi kelime avına çıkmışız, bi okey... gerçi yüzümüz bi gülmedi ama olsundu be.
çok ılımlı, çok anlayışlı bu kız ya. şanssızlığıma olan tavırları aklıma geldikçe hele çok daha fazla anlayışlı diyebilirim :d
seninle paylaşmak da, eğlenmek de çok güzel reyom. mutlu ol hep.
Ya canım benim ağlayacağım ühühü yazmayın böyle şeyler :emoji_sweat:

ağla diye mi yazıyoruz kııızzz, ağlama. gül çabuk :d

Geri