Pomodoro tekniği

S
  • Kullanıcı Simurg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Elimden geldiğince sık kullandığım verimli bir çalışma şekli​

hayat kurtarıcı bir teknik. ertelemek, üşenmek, tembellik gibi kavramları araştırırken karşılaştığım ve hatırladıkça uyguladığım (bir türlü alışkanlık haline getiremediğim) teknik.

Ismi cok afilli, bilmediginizi saniyorsunuz ama yukardaki ne oldugunu aciklamayan arkadaslar sayesinde arastirip ogreniyorsunuz ki ; ''25 dk calisma+5dk mola'' seklindeki calisma teknigiymis :)
Cogunuz biliyosunuz aslinda .p

Yine de diyorum bu kadar basit olamaz, yok mu baska detayi :nopsrn:

dikkati dağınıklar için çok verimli bir teknikmiş gibi geliyor ama ben 25 dk bile dayanabileceğimi sanmıyorum.

Çok aşırı tembel olduğumdan işime yaramayacak olan yöntem

sayenizde araştırıp detaylarını öğrendim, pazartesi gününden itibaren başloyorum. :cici:

döngüsel hanimcim sorgu odasinda herseyi ustu kapali anlatiyosunuz tamam anliyoruz olabilir, e bari pomodoroyu acik acik anlatin .p
Yapmadim saniyodum ama yine laf soktumusum bakin :D farkinda olmadan yapiyosam demek :nopsrn:

lanemoje, siz böyle diyince içini dök konusunda sorduğum sorulara "google'a soracağına gelmiş foruma soruyor" diyen preacher.php arkadaşımız geldi. Müsadenizle o lafı size yollamak istiyorum.dddddd

Pamesan pomodoro.
Spaghetti bolognese nin vazgeçilmezi.

Nasıl hayat kurtarıcı bir teknik olabilir ki ya, çalış işte sıkılınca kalk, bir ara tekrar otur sonra.

Hic duymadim simdiye kadar.

Geri