ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Hoş geldin canımın içi ahahah alıştırcam seni buraya elmalı turtam Sjssjsjsj
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tesekkur ederim hoş buldum sancılı bir dönem beni bekliyor gibi...)@Polly hoş geldiniz. İyi vakit geçirmeniz dileğiyle.
Yemekten bahsetmesek xhsmxnsHoş geldin canımın içi ahahah alıştırcam seni buraya elmalı turtam Sjssjsjsj
Kıyamam tamam SjsjsjTesekkur ederim hoş buldum sancılı bir dönem beni bekliyor gibi...)
Yemekten bahsetmesek xhsmxns
Evet canım az önce beni öyle güldürdü ki burada olmasını istedim ircdedir ama nadir gelir oraya daSerçe sen mi davet ettin arkadaşıoda irc kökenli sanırım bizim familyadan kjkjkh
Ekurın kurban .xd@Polly, yok yok seni alıştıracağım buraya henüz yenisin üzülme ekurm :p
Alışma sürecinde bazı eşikler var. O eşikleri tanımlamam uygun değil ama zaman içerisinde atlayacağınıza ve alışacağınıza eminim. Ardından aile gibi oluyoruz fjdkdkTesekkur ederim hoş buldum sancılı bir dönem beni bekliyor gibi...)
Yemekten bahsetmesek xhsmxns
@Polly tanıştırayım kendisi bam’cı başı saygın admin no no no parsan kjkhAlışma sürecinde bazı eşikler var. O eşikleri tanımlamam uygun değil ama zaman içerisinde atlayacağınıza ve alışacağınıza eminim. Ardından aile gibi oluyoruz fjdkdk