Bu konu ile hedef aldığın kitle için amacına ulaşır mısın bilmemde
1. si Halil İbrahime üzüldüm burda adların bir önemi yok. İnsan kavramının bir önemi var.
2. si Berkin Elvan olayını anlamak için Gezi Parkı, Polisler ve İktidar 3 lemesini objektif değerlendirmek gerek. Berkin Elvan için ailesi ekmek almaya çıkmıştı der, başka kaynaklarda da polise taş atıyordu der. Sonuçta polis tarafından bir çocuk çok kolayca öldürülebiliyorsa bu ülkede emin olun bu ülkeden ne haliller, ne berkinler, ne ahmetler, ne mehmetler gider ...
Çünkü bugün bir darbede fetönün itleri çoluk cocuk demedi tankla ezdi geçti. Polislerde keza geçmişte ki örneklerde biliyorsunuzdur.
Bende size soruyorum bir babanın çocuğunu alıp iktidarın seslenmesi üzerine sokağa çıkması ne kadar doğru ? Oyun mu oynuyoruz bu ülkede. Hayır bu kadar bilgili insanların psikolojiyide düşünebileceğini umut ediyorum.
Tüm ölümler acıdır. Ama Berkin Elvan ve daha niceleri bu ülkede şu anlamı ifade ediyor. Toplumsal olaylarda çocukların ölmemesi gerek. Dünya bu yüzden ayağa kalktı bu kadar. Hangi örgüte üye olursa olsun , dini , dili , ırkı ne olursa olsun... Berkin Elvan ise bunların bir patlamasıdır. Şuan bu hareketeniz ile bende sizin karalama siyaseti yaptığınızı düşünüyorum. Halil İbrahim üzerinden siyaset yapmayın bana kalırsa.
Not: Hatta tüm ölen çocuklar üzerinden siyaset yapılmamalı artık. Ortak kaygımız toplumsal olaylarda çocukların ölmemesi olmalı. Yoksa bu ülkede duygular sömürülerek çook siyasetler yapılır.