Polise taş atan Berkin abartılırken darbeye karşı direnen Halil İbrahimin ?

Є
  • Kullanıcı Єναηєscєηcє
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Polise taş atan Berkin abartılırken darbeye karşı direnen Halil İbrahimin hemen unutulması bana çok nankörce geliyor. Bazı insanlar ne kadar vicdanlı görünmeye çalışsalar da sadece bencillikleri ile yorumluyorlar olayları..

Bu toplum özellikle de bazı gruplar bence çok nankör..

Anmayın şu maymun suratlı çocuğun adını
Yeter bıktım artık

Abicim çok yanlış bir cevap yanlış bir ideolojinin simgesi haline gelmiş ve sen bu sebeble bu vicdana sığmayan yorumu yapmış olabilirsin lakin çocukların bir ideolojisi olamazı sana anlatacak değilim en azından yaş ve tecrübe olarak senden eksiğim.
Evet Berkin Elvan'ın ölümü beni üzmüştür ama inanın şu başlıkla paralel şeyler düşünüyorum lakin bunu yaşamını kaybeden bir çocuğa yıkamam. Bunu kullanan kitleye lanet okurum.
Yoksa bende gördüm Berkin'e kahraman diyenlerin ülkenin doğusunda Berkinden çok daha küçük yaşta polise taş atan çocuklara p*ç kurusu dediklerini.
Bu Berkinin değil bu algıyı yaratan haysiyetsizlerin suçu ve vicdansızlığıdır.
Beni hoşgörmeyip ters bir cevapta verebilirsin lakin sana yakıştırmadığım için bu tepkiyi verdim muhalefet olmak için değil bil.

Beni de daha önce sokağa çıkanlara demediği laf bırakmayanların bir anda demokrasi aşığı olmaları güldürüyor.
Maymun suratlı diyen de ağız ishalinden muzdarip. Acil şifalar dilerim.

Beni kendi gruplarınıza katmayın bak ben parti turmuyorum. Boykotçuyum. Ama bu yapılanlar gerçekten samimiyetsiz.

Yeter bıktım artık

Olay sırasında 14 yaşındaydı yanılmıyorsam, o yaşta bir çocuğun fikri ne kadar doğru olabilir ki ?

berkin için üzüldüm ama nerelerde ne yaptığı bilemem doğru veya yanlış. Bir gösteri sırasında bir çocuğun ölmesini hiç bir şekilde desteklemem.

Halil ibrahim gündemin yoğunluğuna kurban gitti maalesef. fetö operasyonları, darbe girişiminin detayları vs gündemi hep yoğun tuttu.

Kime daha çok aciyayim bilemedim başlıkta...

Bu memlekette ne kadar cibilliyetsiz
samimiyetsiz insan varsa
Ağızlarında Berki'n Elvan
Bu memlekette ölen ilk çocuk Berki'n değil
Kurban Eti dağıtırken
Pkk lı itler tarafından öldürülen
Yasin börü de çocuktu
darbeye direnen Halil ibrahim de
Hani nerde iki yüzlü berkinciler
Çünkü Berki'n DhkpC li
Onun parlatanı çok
Aslında onu sevdiklerinden değil
Ak partiye karşı olumsuz propoganda
aracı olarak kullandıkları için
Berkin berkin türküsü söylüyorlar

Polise taş atan Berkin abartılırken darbeye karşı direnen Halil İbrahimin hemen unutulması bana çok nankörce geliyor. Bazı insanlar ne kadar vicdanlı görünmeye çalışsalar da sadece bencillikleri ile yorumluyorlar olayları..

FETÖ ve Tayyiban ortaklığının tipik sayıklamaları....

:cat:

harciyanlar utansin. herkes aklini kullanip haraket etmeli..5 yasindaki cocuklar bile KURT gibi kaldiki ergenler.

hic bi ise karismican abi. evinden isine isinden evine.

Hiçbir işe karışmayın diyen akp seçmeninin 'haydi sokaklara ben ölmek istemiyorum ya siz benim yerin tankın önüne filan yatın işte' diyen uzun adamı var. Düşündürücü.

İki çocuğun ölümünü istismar eden senin gibi insanların vicdandan bahsetmeye hakları yoktur. Gidip arama motorlarından kopyala yapıştır yapmaya devam et.

Yeter bıktım artık

Senin gibi bilgisiz olup bilgisiz olduğunun farkında bile olmayanlara çocuk ölümlerini anlatmak zaman kaybıdır. Aklıma gelmişken senin adını anan yok ama avatarını alıp gelmişsin.

ala'turka DHKP-C li nasıl oluyor bi cocuk anlatsana? Oy kullanmak ehliyet almak bile kanunen 18 yaş ile sınırlandırılmis öğün Samastlar cem garipoglular çocuk diye anılırken sen ne akla hizmet böyle düşünüyorsun merak konusu.

Bu konu ile hedef aldığın kitle için amacına ulaşır mısın bilmemde
1. si Halil İbrahime üzüldüm burda adların bir önemi yok. İnsan kavramının bir önemi var.
2. si Berkin Elvan olayını anlamak için Gezi Parkı, Polisler ve İktidar 3 lemesini objektif değerlendirmek gerek. Berkin Elvan için ailesi ekmek almaya çıkmıştı der, başka kaynaklarda da polise taş atıyordu der. Sonuçta polis tarafından bir çocuk çok kolayca öldürülebiliyorsa bu ülkede emin olun bu ülkeden ne haliller, ne berkinler, ne ahmetler, ne mehmetler gider ...

Çünkü bugün bir darbede fetönün itleri çoluk cocuk demedi tankla ezdi geçti. Polislerde keza geçmişte ki örneklerde biliyorsunuzdur.

Bende size soruyorum bir babanın çocuğunu alıp iktidarın seslenmesi üzerine sokağa çıkması ne kadar doğru ? Oyun mu oynuyoruz bu ülkede. Hayır bu kadar bilgili insanların psikolojiyide düşünebileceğini umut ediyorum.

Tüm ölümler acıdır. Ama Berkin Elvan ve daha niceleri bu ülkede şu anlamı ifade ediyor. Toplumsal olaylarda çocukların ölmemesi gerek. Dünya bu yüzden ayağa kalktı bu kadar. Hangi örgüte üye olursa olsun , dini , dili , ırkı ne olursa olsun... Berkin Elvan ise bunların bir patlamasıdır. Şuan bu hareketeniz ile bende sizin karalama siyaseti yaptığınızı düşünüyorum. Halil İbrahim üzerinden siyaset yapmayın bana kalırsa.

Not: Hatta tüm ölen çocuklar üzerinden siyaset yapılmamalı artık. Ortak kaygımız toplumsal olaylarda çocukların ölmemesi olmalı. Yoksa bu ülkede duygular sömürülerek çook siyasetler yapılır.

Siyasi oyunların kurbanı olan kişiler tarafların kahrmanidir siz istesenizde de istesenizde bize sadece insan olarak bu çocukların yok yere öldüğünü düşünürek üzülmek düşüyor. Ortada sorun var ise devletin bu konuda ki bilinçsizligi ve yetersizligidir. Halkı dışarı çağırmak bi yandan capulculuk/vatan hainligi olurken diğer yanda vatan severim olabiliyor öyle değil mi?

Peki olaya farklı bir açıdan bakmak gerekirse Özgecen Aslan icin sesini cıkaranlar üzülenler, sadece trans olduğu icin seks işcsi olduğu için Handeye ne kadar üzüldü.
Kıyaslamalarınız hiç bitmez. Hümanistliğinizi seveyim.
Berkinde çocuktu. Bu ülke ne zaman şehitlerini 5 dakikadan fazla haber değeri olarak gördü?

Burda Halil İbrahim nasıl unutuldu diye tepki gösteren adamlar ebeveynlerine tepki koysaydı daha çok işe yararlardı .Öyle veya böyle detaya inmeden yazacağım dışarda meclisin bombalandığı f16ların kol gezdiği ortamda sen 15 yaşındaki çocuğunu ne diye sokağa çıkartıyorsun demiyor kimse, kendisi kendi çocuğunu düşünmemiş ben mi düşüneceğim?

Geri