Polis uyuşturucu bağımlısı oğlunu kurşuna dizdi.!

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Adanada uyuşturucu bağımlısı genç babasıyla para için kavga edip bıçak çekince babası tarafından öldürüldü!

Adana orası. Olur böyle şeyler.

Var böyle bir tanıdık. Selam olsun kendisine. Yaşar abimiz 60 larında. Ağır koah hastası. Tek dal sigara bile onu 1 hafta hastaneye düşürüyor. Evde sürekli oksijen tüpüyle yaşıyor. Oğlu uyuşturucu bağımlısı. Ne bulursa karıştırıp içen bir model. Yenge kaç kere ilaçlarla intihar etmeye kalktı. Yaşar abi kaç kere çocuğu öldürmeye niyetlendi. Bir şekilde herkes yırttı. Bundan sonra da kaza bela olmaz umarım. Polis memurunun geldiği noktayı az çok tahmin edebiliyorum. Keşke daha farklı yöntemler deneseydi diyeceğim ama nafile. Kendileri bizden çok daha fazlasını düşünüyorlar ama işler dusunulen gibi gitmiyor. Üzücü, çok geçmiş olsun. Memurluk da gitti, özgürlük de...

Bu tür şeyleri kınama yapmayın, evlat ile sınanmak kötüdür. Uyuşturucu bağımlılığı ile ilgili bilginiz ya da yaşanmışlık hikayeniz yoksa yüzeysel yaz geç.
Ölüsü olan bir gün, delisi olan her gün ağlarmış.
Bu son raddeye gelmiş bir olay, maalesef uyuşturucu ülkemizde korkunç yaygın.. çok üzücü.

korkunç : ((

o aşamaya gelene kadar neler yaşandı ki, can'ına bile kıymış.

Kardeşim , annemin hastalık dönemınde başedemedı acıyla ve hiç anlamadık o dönem onun usul usul kayboluşunu ....Kimsenin gözlerine bakamıyordum baksam anlarmısım meğer cok sonra anladım...
Sabrı ve ıyı nıyetıyle anılan cocuk ,acını dindirir diye verılen haplara müptela olmus da biz görememişiz anneme merhem olmaya calısırken ona zehir olmusuz yıkık halimizle ..
.........
Uzun bir dönem mucadele ettık , krizleriyle ,yerı geldı elımle verdım yeri geldı hastanelere taşıdım ( Tanrım kimseye ama kimseye yasatmasın )
Unutmam çok zor "yardım et abla " derken acı ve caresızlıkten sarılışlarını .
......

Sonunda doktoruyla ortak olarak vardıgımız karar bulundugu şehrı tüm cevresını degiştirmek ve terketmesıydı , arınmasına ızın vermıyordu hem ınsanlar hem hatıraları ..Ve gitti ..Ayrı düştük uzak düştük ama kurtuldu , ARINDI.. Yıllardır tertemız ..
Cok özlüyorum çok ama içimden hep "varsın dagın ardında olsun ama iyi olsun ".. diyorum.

TANRIM TÜM ÇOCUKLARI KORUSUN BU İLLETTEN ...

Geri