Polis Maaşları Hakkında

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
İki sorum olacak:

- Polislere ödenen terör tazminatları her ay değişiyor mu? (Bir yerde Ocak, Şubat ve Mart ayları için 3 farklı tutar gördüm. Diğer aylar belirtilmemiş.)
- Gelir vergisi kesintisi hangi aylarda başlıyor?

her ay degişmiyor. Sadece zam aldığımızda(6 ay da bir ) bir miktar artıyor.
Her il in terör tazminatı farklı. Sıkıntılı illerde en yüksek, daha rahat illerde daha az.
Gelir vergisi maaş arttıkça vergi artıyor. Yıl sonuna dogru maaşımız 150-200tl civarı azalmış oluyor ortalama.
Yani yıl içinde maaş aldıkça vergimiz artıyor.
Ayrıca yıllık izin,rapor , mazeret vs aldığımızda terör parası gün oranına göre eksik yatırıyor

soyle bir cevap geldi
umarim yardimci olabilir

18.000 TL'ye kadar % 15 diye biliyorum sonrası artıyor.

En düşük: Polis memuru (8/1) 2.742 3.035
En yüksek: Polis memuru (8/1) 4.823 5.375

Bi nevi buradan hesaplayabilirsin.

aldım. çok teşekkürler..

Uzmana anlik ulasamadim
ulasabildiimde mailini almis olurum
ama suan ne zaman olur bilemiyorum ..

mümkünse piyade komando olmasın
havacı ya da emekli olursa çok iyi olur.
tekrar teşekkürler.: )

döngüsel Selam
Polis emeklisi tanıdığım var, yazdığının ss’ini alıp ilettim kendisine ama konuyu tam idrak edemedi, ben de tam hakim değilim.
Telefonumu ver bana ulaşsın dedi. Skype ya da mail kullanmıyor.
Sorununa çözüm bulamadıysan eğer senin için de uygunsa özelden bilgileri iletebilirim canım.

@döngüsel Selam
Polis emeklisi tanıdığım var, yazdığının ss’ini alıp ilettim kendisine ama konuyu tam idrak edemedi, ben de tam hakim değilim.
Telefonumu ver bana ulaşsın dedi. Skype ya da mail kullanmıyor.
Sorununa çözüm bulamadıysan eğer senin için de uygunsa özelden bilgileri iletebilirim canım.
Hallettim canım, sağolasın.

Rıza Baba ve ekibi kaç bin lira alıyor acaba, onlar özel kubbet mi oluyor normal polis değiller galiba,

ya zaten çorbaya para vermiyorlar, hayattaki en önemli gıda çorbadır, e geriye ne kaldı? mayış olmasa da olur.

Mastor ya.dd Öff, ciddi ciddi bilgi amaçlı konu açmışım, geyik yapmış yine.: )))))))))

Forumu o zamanlar tam da amacıma göre kullanıyormuşum. : )))

Geri