Polen alerjisinde göz kaşıntısını yok ediyor

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Selam herkese bu aralar cok cektim gözlerimden beterin beteri var ama Baya kötüydüm bu sene yine denemedigim sey kalmadi :))

Bir cay kasigi zencefil tozu veya rendelemek isteyen ama az olmali Ve göz karari limon
Ve sicak su bir 30 dakika karistirdiktan Sonra hergün icerseniz ne kasinti kaliyor ne göz bulanikigi..

Ya da kettle Böyle yaziliyordur Umarim orda da su isitip bu karisimi yapabilirsiniz Ikisini de denedim faydasini gördüm :)

Bir arkadasim da nane cayi kasintiyi azalttigini söylemisti onu da yazayim :) denemedim ama nanenin iyi gelmedigi ne yok ki gelir Ona da gelir :) can nanisko

polen gözlerimi gözlerim gözyaşlarımı göz yaşlarım rimelimi rimelim gözlerimi :(((( deneiycem cicim

En kesin çözümü ilaç kullanmak , aylardır vahşice kaşınıyordum. Ve annem sayesinde 2 3 haftadır çok rahatım. Akşam yatmadan önce içiyorum hem rahat uyumamı sağlıyor hem de alerjiyi ortadan kaldırdı. Ve maskeye lanet ediyordum maske sayesinde de baya azaldı , bahar nezlesi bile olmadım bu sene. Bilenler bilir berbat bir şey alerji.

En kesin çözümü ilaç kullanmak , aylardır vahşice kaşınıyordum. Ve annem sayesinde 2 3 haftadır çok rahatım. Akşam yatmadan önce içiyorum hem rahat uyumamı sağlıyor hem de alerjiyi ortadan kaldırdı. Ve maskeye lanet ediyordum maske sayesinde de baya azaldı , bahar nezlesi bile olmadım bu sene. Bilenler bilir berbat bir şey alerji.
Hangi ilacmis o Bana Hic biri iyi gelmiyor

Hangi ilacmis o Bana Hic biri iyi gelmiyor
images.jpeg

Beni çok rahatlattı , aylarca yara bere içinde kaşındım bir de polen çıkınca burun akıntısı, gözler, sürekli hapşırmak vs komple mahvetti beni . Annemde sağolsun halimi gördü bunu iç dedi onunda kronik alerjisi oluyordu ara ara bir hafta kullandım baya faydasını gördüm. Doktora gidip tekrar yazdıracağım bir hafta ara verdim aşı olacagım diye .

Ekli dosyayı görüntüle 37489

Beni çok rahatlattı , aylarca yara bere içinde kaşındım bir de polen çıkınca burun akıntısı, gözler, sürekli hapşırmak vs komple mahvetti beni . Annemde sağolsun halimi gördü bunu iç dedi onunda kronik alerjisi oluyordu ara ara bir hafta kullandım baya faydasını gördüm. Doktora gidip tekrar yazdıracağım bir hafta ara verdim aşı olacagım diye .
Almanya da citirizin senelerdir kullaniyorum demekki bu Kadar faydasi var .. icmesem düsünemiyorum kendimi:/
Icmedigim de oldu maximal 3
Gün dayandim hapsi hupsu ya:))
40 kere
Hapsurdum Simdi ki zaman da 80 olur ozaman :D

Geri